1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
audentes Fortuna iuvat
UFAK Bİ DÜZELTME YAPAYIM.
shortta olduğun için uzlaşma fiyatından sana parasını verecek, senden de sattığın Vadeli * 100 olarak SPOT tan satın alıp hisseleri teslim etmeni isteyecek yani elinde çalışan bir fabrikanın hisseleri borç olacak
Spottan alıp sahibine verecek sonuç poz.suz kalacaksın. ettiğin zararda yanına....
Bear_Bull
@BearBull26
Tacirlere cezayı dayamışlar. Olayı bilenler hatırlar. Ama az kesmişler.
Donunu alın tacirlerin.
Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 81******09
Payları BIST-30 Endeksi’nde yer alan Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş.’nin pay sırasının 14.01.2021 tarihinde geçici olarak işleme kapatılmasına ve ilgili pay sırasında gerçekleşen tüm işlemler ve bekleyen emirlerin Borsa İstanbul A.Ş. Borsacılık Faaliyetlerine
İlişkin Esaslar Yönetmeliği’nin 33/1/b maddesi kapsamında iptal edilmesine sebebiyet verecek şekilde, Aracı Kurum’un risk yaratacak işlemlerin tespiti ve çapraz olarak kontrol edilmesi hususlarında iç denetim sistemindeki eksiklikler Seri: V, No: 68 sayılı Aracı Kurumlarda Uygulanacak İç Denetim Sistemine İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ’in 4, 9 ve 11 inci maddeleri
4.776.688,76
https://paradan.net/aciga-satilan-hisselerin-tablosu/
Burada açığa satış işlem hacmi ve yüzde değişim var. Nasıl okumak gerekiyor. Bilgi verebilecek var mı?
-%100 ne demek açıkları düşünce kapatmışlar mı?
Abi short is mi yahu ben gene x + zarar maliyet ile malını alıyorsun sanıyordum.
Abi bu borsa kalkarsa tavan tavan kalkması lazım o zaman ama pay vade short yapanlar da herhalde salak değildir vardır bi B planları? Açık taşıma bu nedenle önemli. Vay be. Abi bu bankaları tavan tavan vurmalar lazım bir günde işin bitmesi lazım yoksa ralli malli olmaz squeese olur ancak bu borsada.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi yine iyisiniz sizi toaso severler pozitif açalımda şenlenin birazz..
!!!
Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.
Yer İmleri