Sayfa 381/563 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Israrlı alıcı olmamak lazım çünkü tahtada devamlı satan bir yada birkaç tane mal var aşağılardan almak her daim mümkün. Yılan gibi sakin ve kararlı olmak lazım .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. BİST KAYMAYA DEVAM,SPK soruşturması ne oldu ki...

Bağlı Ortaklığımız Alarko Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu tarafından;

Tarım ve seracılık sektöründe faaliyet göstermek üzere 250.000,00 TL (iki yüz elli bin Türk Lirası) sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verildiği daha önce kamuya duyurulmuştu.

Söz konusu şirket, "Seraverde Jeotermal Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'' unvanı ile kurulmuştur. Bu husus İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olup 24.02.2025 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edilmiştir .

Kamuoyuna duyurulur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bu düşüşü fırsat olarak görüyorum ve alabildiğim kadar alıyorum. Sonuçta Gıdaya arsa tarla gübreye tohum a yatırım yapan bir şirket . BAna her fiyat iyi geliyor artık . Bu saatten sonra her yol devrim. TL Biriktirecek yada faiz alacak kadar saf değilim deli gibi TL basılırken her kuruşu yatırıma yönelten bir firmaya aylık getirilerimi koyarım. DAha da düşer ise daha da alırım bana göre delicesine ucuz çünkü pd/dd 12 aylık bilanço sonrası 0.48 lere düşüyor ki Holding fiyatlaması olarak çok saçma denecek kadar ucuz. 2025/9 aylık bilançoya kadar sorgusuz sualsiz alıyorum. Genelde bir hisseyi 7 sene toplarım EGEEN sonrası bu Alark ilaç gibi geldi . Bir zamanlar da egeen 55 TL idi 350 550 1100 derken 19200 TL oldu . Asıl önemlisi MAL bedava alınırsa adı kelepir yatırım oluyor ayrıca Satana da MAL deniyor. 2024 4. Qtr bilanço ile bu veriler komik oluyor bu bir kaç ay hatta 2025 boyunca bu komik veriler değerlendirilmeli !..
    BU ŞİRKET BU YATIRIMLARI YAPIYORSA
    Tarıma 300 milyon dolar, Merama varlık tabanı için 125 milyon dolar, yatırıma 40 milyon dolar, turizme 50-100 milyon dolar ( GYO dan) yatırımlar yapıyorsa ve bu yatırımlar bir şekilde müptezelin yazmaya çalıştığı gibi (çağdaşın üslubu gitgide ortaya çıkmaya başladı ama çağdaş sanki daha özenli ve edepliydi en azından cinsel fantezilerini ortaya dökmezdi) holdingin içini boşaltmıyorlarsa yatırımlar hisse başı 1 dooları geçiyor bu sene için... sadece CENAL payı zaten holdingin değerine eşit. o zaman bir yerlerde birileri yanılıyor...
    elalemin akıllısı biz değilsek daha da düşebilir. ama bu memlekette az da olsa akıllı adam varsa daha dibe düşmemesi lazım. velev ki ülke için problem ola...

kendi adıma kenara çekilmiş ve seyrediyorum. elimde yatırım yapacak para olmadığı için hisse alamıyorum, bilançoda bir çok takke düşecek inşaAllah bizimki olmaz görünen keller. zaten saç maç kalamadı

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bağlı Ortaklığımız Alarko Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu tarafından;

Tarım ve seracılık sektöründe faaliyet göstermek üzere 250.000,00 TL (iki yüz elli bin Türk Lirası) sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verildiği daha önce kamuya duyurulmuştu.

Söz konusu şirket, "Seraverde Jeotermal Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'' unvanı ile kurulmuştur. Bu husus İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olup 24.02.2025 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edilmiştir .

Kamuoyuna duyurulur.
    250000 tl ile 1000 m2 sera bile kurulmaz.şirekete gerektikce paramı yatırılıyor.Anlamak için soruyorum.slm

https://www.linkedin.com/company/als.../?feedView=all

Gemicilikte bir usul var. Her gemiyi ayrı şirket yaparlar, gemiyi satacakları zaman şirketi devrederler...
    Seracılıkta da belki böyle bir metot uyguluyor olabilirler...
    Yine de isterseniz ozgur.kalyoncu@alarko.com.tr Yatırımcı ilişkileri sorumlusu Özgür KALYONCU'ya sorabilirsiniz.... Belki açıklayıcı bir cevap verebilir.
    Son düzenleme : 0101; 25-02-2025 saat: 17:33.

7. Bilanço tarihi belli mi?

8. Dibin dibi de varmış ....
    Son bir yılın en düşüğünden de kapattık

Ya sabır

Sayfa 381/563 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz