Sayfa 381/760 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Tahtaya küçük yatırımcı ve yeni bir aracı kurum girmiş Deniz dün aldıklarının bir kısmını satmış görünüyor. Kanımca bugün girenleri dökmeden kağıt çıkmaz. Genelde bilançosu iyi gelen bir firmalarda bir çıkış olacaksa bir iki sonra hareket başlar. Daha önce de firmanın bilançosu iyi geldiğinde örneğin 2017/3.çeyrek ve 2018 1.çeyrek kağıt gitmedi üstüne üstlük düştü. Sadece yıl sonu bilançosu iyi geldiğinde kağıt 2,5 leri gördü. Şeker ve Ak yatırım trade etmişti.. Kağıtta yine Şeker görünüyor ancak uzun süredir satış yediği için mal dağıldı. 1,2 güne kadar akkoyun karakoyun belli olur. Şahsi fikrim hisse on numara hisse ancak elinde uzun zamandır toplu malı olanlar var giren speklerde çok güçlü olmadığı için beklenen atağını yapamıyor yada yaptığı yerde kalamıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Yukarıdaki yazının çevirisini yapıyorum;

-Arkadaşlar ben çıktım bilcyt, yalnız gideceği yol daha uzun. Piyasayı da iyi görüyorum. Hepinize bol şans dilerim.:
    [emoji106] [emoji4]

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Yukarıdaki yazının çevirisini yapıyorum;

-Arkadaşlar ben çıktım bilcyt, yalnız gideceği yol daha uzun. Piyasayı da iyi görüyorum. Hepinize bol şans dilerim.:
    çevirinin %70 i doğrudur ama %30 yanlış sayılır..çünkü ben şu anda sadece trade yaptım..önceki yorumumda da dediğim gibi tekrardan hisseye girecem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    ben biraz katkı yapayım, yorumunuzu bekliyorum.
    bu çeyrek miktar bazı üretim ve satış artışı yok gibi. yani ciro artışı satışların döviz üzerinden yapılmasından kaynaklı. çoğu yaptığı iş fason iplik büküm ve boya olduğu için giderleri çok değişmemekle beraber döviz yukarı gittikçe gelirleri aşırı artıyor.
    benim hesap şu;
    %15 döviz artışına bu şirket %20 gibi bir ciro artışı ile cevap vermiş. yani geçen ç1 de 43 ciro ç2 de 51 olmuş.
    ç2 de 51 olan % 50 kur artışı ile muhtemelen ç3 de %60 gibi bir ciroyla cevap verecek yani 80 milyon gibi bir ciro gelecek.
    Merhaba,
    Ç1'de 6,7 milyonluk elyaf satışı olmadığından Ç2'deki ciro artışı kur artışından değil de Elyaf satışından gelmiş diyebiliriz. Ç2'deki elyaf satışını düşersek ciro 44,3 milyona iner. Bu da Ç1'de 43 milyon olan ciroda döviz artışının çok anlamlı bir fark yaratmadığını gösterir.

7. Bu hissenin ağır abileri/ sahipleri Oyak Yatırım ve YKB dir. Maliyetleride 1 -1,2 arasıdır. Takas toplamları 2 yıldır 2,2 milyon - 2,7 milyon arası değişir. Hissede bulunan orta ve uzun vade bekleyecek arkadaşların bilgisine sunulur. Bunlar ne zaman isterlerse ve bilanço verileri desteklerse kağıt 4-5 TLleri görebilir. Çünkü 2 yıldır buradalar ve bu miktarda kağıdı taşıma maliyeleri var. Zamanı geldiğinde bu rakamları görecetir. Yada bu mallar patronun adına adamlarındadır.

8. arkadaşlar burda bazen yorum yapıyoruz bazen hissiyat paylaşıyoruz bazen de tecrübe. herşey doğru çıkmıyor tabikide. lütfen herkes kendi bildiğini yapsın. çünkü yine bir tecrübe paylaşayım.
    çok güvendiğim bir aracı kurum yavaş yavaş ve çaktırmadan mal çekiyor tahtadan. bugün için bile olmasa sonraki günler için iyi olacağını düşünerek ben beklemeye geçiyorum.

Sayfa 381/760 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •