Sayfa 380/760 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    tahta bize kaldı napalım başa gelen çekilir. tahtaya biz bakacaz
    dostum sen koca tahtayı nasıl evirip çevireceksin...??? çok zor bir şey...çok güçlü olmak lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sevgili kekonun yazısını okurken, sanki bir ara kendimi sinemada, elimde çerez, film izliyor sandım. Sonrasında satırlar bitince bir anda boşluğa düştüm hisssine kapıldım, maalesef artık film (yazısı) bitmişti. Üzüldüm doğrusu. Dostum, devam etsen diyorum. En azından devam eder gibi yapsan. Aniden bırakınca insanda şok etkisi yapıyor, bağımlılık gibi bir şey bu...
    yorumlarımı sevenler de var sevmeyenler de ... uzun yorumları okuyup bilgilenmek isteyen araştırmacı arkadaşlar genelde severler...ama iki cümleden oluşan yorumlara alışkın olanlar ise bakmazlar bile...çünkü onlara göre yorumlarım çok uzun ve ağır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. keko hemen kaçtın yine, ayıp ediyorsun. tahta yapmak bizim ne haddimize. tahta bize kaldı diyorum herkes kaçıyor yine.

4. Alanlar

Satanlar
    .

Derinlik

5. arkadaşlar dün almanya türkiyenin ekonomik refaha kavuşmasını istiyorum dedi..bu cümlenin anlamı ben türkiyeye bu zor durumda yardım edecem demektir...bu açıklamadan sonra endeks toparladı dün ve bu gün de endeks artılı oldu...ayrıca bunun etkisiyel bu gün de dolar sert düşüyor...

tüm bunları alta alta koyduğumuzda endeksin düzeltmesinin bittiğini ve artık döviz bazında hisselerin ucuz kalmasından dolayı ralli sürecine girme ihtimalini büyük görüyorum..bu dönemde kar eden ve büyüyen şirketler diğer hisselerden ayrışacaktır...bana göre ayrışacak bir diğer hisse de blcyt olacaktır...endeks bu şekilde toparlamaya devam ederse kısa sürede 2,00 ın üzerine atma ihtimali var...

6. heralde şeker sirkelenecek, eğer şeker tahtadan çıkar, tahta da yukarıda kalırsa gideriz yukarı inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar dün almanya türkiyenin ekonomik refaha kavuşmasını istiyorum dedi..bu cümlenin anlamı ben türkiyeye bu zor durumda yardım edecem demektir...bu açıklamadan sonra endeks toparladı dün ve bu gün de endeks artılı oldu...ayrıca bunun etkisiyel bu gün de dolar sert düşüyor...

tüm bunları alta alta koyduğumuzda endeksin düzeltmesinin bittiğini ve artık döviz bazında hisselerin ucuz kalmasından dolayı ralli sürecine girme ihtimalini büyük görüyorum..bu dönemde kar eden ve büyüyen şirketler diğer hisselerden ayrışacaktır...bana göre ayrışacak bir diğer hisse de blcyt olacaktır...endeks bu şekilde toparlamaya devam ederse kısa sürede 2,00 ın üzerine atma ihtimali var...
    Yukarıdaki yazının çevirisini yapıyorum;

-Arkadaşlar ben çıktım bilcyt, yalnız gideceği yol daha uzun. Piyasayı da iyi görüyorum. Hepinize bol şans dilerim.:

8.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    keko hemen kaçtın yine, ayıp ediyorsun. tahta yapmak bizim ne haddimize. tahta bize kaldı diyorum herkes kaçıyor yine.
    dostum bir trade denemesi yaptım...çünkü sabahtan 1,52 ile ve çok büyük bir gap ile açıldı...gapları sevmiyorum dostum...bir kaç kademeye tahamül edilebilir ama bu miktardakine olmaz...bir de bu hisse çöp değildir dostum..elinde bulunduranlar orta ve uzunda kazanacaklardır...gapı kapanırsa tekrardan giriş yapacam...

çok büyük gaplarda vede işlem hacmi rekor kıran hisselerde artık duygusal olmamaya karar verdim...çünkü ne zaman ki duygusal davrandım o vakit kayıp ettim...piyasa objektiftir ,akıntının tersine gidenleri afetmez...

Sayfa 380/760 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •