Ederi çok yukarýlara olmasý gereken hissenin burda durmasý çok ilginç beklesin bakalým bende beklerim sabýr paradan daha çok bende
Ederi çok yukarýlara olmasý gereken hissenin burda durmasý çok ilginç beklesin bakalým bende beklerim sabýr paradan daha çok bende
bu finans dan satan arkadaþ olmayan malý sattý neden acaba bakalým virman gelecekmi yoksa açýkmý yaptý istersen ödünç verebilirim ben uzuncuyum
Çok þükür bu sefer 1.44 'ün üzerinde 2 kapanýþ yapacak gibi
yavaþ yavaþ gitmesi de Benim açýmdan olumlu. Borsanýn en ucuz hisselerinden biri olan blcyt da son çeyrek düþük kur rüzgarýyla beklemeye devam ediyorum þahsen.
Ytd
alýyorum düþüyor...
satýyorum çýkýyor...
elde var sýfýr...![]()
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
enteresan bilançoyu inceledim 20 ile 23 arasý kar gelir diye hesapladým.
ucuz olduðu kanaatindeyim.yaptýðý yeni yatýrýmlarla 2019 ve 2020 yýllarý
kar marjý çok artacak.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
ORTA UZUN VADE ÝÇÝN ÞU HABER SÜPER.
Bilici Yatýrým iþtiraki Biteks Ýplik Sanayi, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde iplik yatýrýmý yapmayý planlýyor
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Tekstil piyasasýnda ipliðe olan yurt içi ve yurt dýþý talebin artmasý ile birlikte grup þirketlerimizin de artan üretim kapasitesinin karþýlanmasý ve ürün çeþitliliðinin artmasý amacýyla Þirketimizin %21,14 oranýnda iþtirak olduðu Biteks Ýplik Sanayi ve Ticaret A.Þ. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde iplik yatýrýmý yapmayý planlamaktadýr.
Yapýlacak olan yatýrým kapsamýna; fabrika binasý yapýmý ve bu ipliðin üretimi ile ilgili makinelerin alýnmasý girmektedir. Yapýlacak olan yatýrým 2 Faz halinde tamamlanacaktýr.
Birinci faz yatýrým 2019 yýlýnýn Ocak ayýnda baþlanacak olup 2019 yýlýnýn sonunda tamamlanmasý öngörülmektedir. Birinci fazýn toplam yatýrým maliyeti USD 4.000.000 olup. 2019 yýlýnda sonra Ciroya etkisi % 10 - 15 olacaktýr.
Ýkinci faz yatýrým ise 2020 yýlýndan sonra baþlayacak olup toplam yatýrým maliyeti ortalama USD 10.000.000 olacaðý öngörülmektedir. 2. Fazýn tamamlanmasý ile bu yatýrýmýn toplam ciroya etkisinin %20-25 olacaðý hesaplanmaktadýr.
Yatýrým %50 si öz kaynak, % 50 si ise kredi kullanýlarak yapýlmasý planlanmaktadýr.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Benim tahminim bilançonun 20milyon civarý olmasý dolar fiyatýnýn düþmesi ciddi þekilde olumlu yansýyacak. Fiyat beklentim 2.4 civarý. 2019 yýlýnda döviz hareti pek olmyacak gibi buda 2019 blcyt içim iyi bir yýlýn habercisi.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri