Artan

81,95 10 18:10
15.402,50 10 18:10
12,10 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 381/607 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 4916 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    Inan hic bi spek geri zekali diil hele bu hafife alinacak biri hic degil.sadece oyle oldugunu dusunmeni istiyodur.
    Oyle profesyonelce hareketleri varki.bu sayede sana bile hisselerini sattirabiliyor. 7-8 sene tutuktan sonra.
    Bide tersten dusun derim
    Senin menfaatine ve kazanamamana sebeb
    Spegin geri zekali degil. aksine cok akilli oldugunun belirtisi.

Bedelsiz olayina geline hic ummadigimiz ve tahmin etmedigimiz bir anda olacak.

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sevgili Dostum,
    Bu hissedeki Spekülatör hala diyorum, GERİ ZEKALI, APTAL diye, Çünkü aksi olsaydı Cmbtn 'nun 5 trilyonun üzerinde kar açıklayacağını bildiği için kağıdı 35 li seviyelere çıkartır, o seviyelerde herkesin eline verir, daha sonra kağıdı 25 li seviyelere düşürürdü. Ancak bunu geri zekalı ve aptal biri olduğu için yapamadı. Neyse, benim elimde Cmbtn yok ve yakın zamanda (en azından 31 Mart seçimleri bitene kadar) almayı da düşünmüyorum. Zaten Spek te benim gibi düşünüyordur aptal olduğu için. 31 Mart 2019 tarihinden önce aptal ve geri zekalı spek herhangi bir hareket yapamaz zaten. 31 Mart tarihinden sonra da bulunduğu seviyeye göre, ben de alım yapıp yapmayacağıma karar veririm. Bu arada zaten istesem de alım yapamam, çünkü geçen hafta tüm paramı RAYSG 'ye yatırdım forumdaki tavsiye üzerine. 31 Mart tarihinden sonra görüşmek üzere APTAL VE GERİ ZEKALI SPEK EFENDİ. Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Senirkent Yazıyı Oku
    ....31 Mart 2019 tarihinden önce aptal ve geri zekalı spek herhangi bir hareket yapamaz zaten. 31 Mart tarihinden sonra da bulunduğu seviyeye göre, ben de alım yapıp yapmayacağıma karar veririm. ..... 31 Mart tarihinden sonra görüşmek üzere ....
    Sayın Senirkentli,
    Çok fazla duygusal davranmışsınız,
    bu genellikle spek.lerin işine yarar..

Spek İnsider yapan bir İÇERDEN kişi ise ki, mümkündür, herşeyi zaten bilir...

yok değilse...
    biz şu şekilde kafa yorarsak...
    31 mart tan önce bir SERMAYE ARTTIRIMI Olması için daha çok sebep var...

Örneğin;
    Taha AKSOY Yönetim Kurulu Başkanı ve İktidar partisinin (AKP= Ak Parti) Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı.

Şimdi, Tamda Belediye seçimleri öncesi;

"Bir adayımız Çimbeton CMBTN Yatırımcısını İhya etti,
    Bir adayımız da İZMİR'İ İHYA ede-CEK!"

gibi bir propaganda için daha büyük fırsat geçmez ellerine....

Ancak Taha AKSOY'un şimdiki aday ve eski partisi
    (halen partisi ile bağı var mı bilmiyorum)

ile bağlılığı var ise,
    Bu Onlar için bir FIRSAT ,
    Yani 31 Marttan önce olması daha Pragmatik...

Bu ihtimalde İzmir'deki durumu etkileyecek kadar ETKİ OLUŞUR MU bilmiyorum ama,
    her türlü imkan ve araçla yüklenmek istiyorlarsa bundan daha meşru ve elverişli bir ARAÇ az gibi..

fena mı olur?
    yıllardır yatırımcısını üzen bir şirkete de ŞEREF KAZANDIRIRLAR belki...

Bla bla bla..

Sesli ve alıntılanan TEZE karşı ANTİTEZ
    olmak üzere düşünülmüş olup
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Her şeyin Hayırlısı.

3. Bende ilaveleri o seviyelerde yapmayı düşünüyorum.Ostim ,uşak da biraz yol alalım hele spek kardeş bir şeyler çizer artık

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 28.20 olmayacak gibi piyasalar yardım etmiyor. Bazen grafiği bakayım diyorum.diktir et rakamlara odaklan deyip kapatıyorum.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bedelsizede takılmayın..bakın milyonlarca kar açıklayan hemde neredeyse her yıl açıklayan erbos bile ancak %250 bedelsiz verdi..onca imkanı olmasına rağmen
    yıllar önce bağfaş iki defa ,onca bedelsiz potonsiyeline rağmen bedelli yaptı..

Bununda ne yapacağı meçhul..

Bedelsiz hayali güzelde takılıp kalmamak lazım bizim gibi..

Burada spek olduğunu düşünmüyorum..

Olsa olsa kısa vadeli gir çık yapan küçük gurupcuklar var..

7. 30.04 ' u kirdiginda hizlanacak inş.

8.  Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    30.04 ' u kirdiginda hizlanacak inş.

Ben asla ve hele de böyle bir konuda yalan söylemem. Yalan söylemem ve kend kendimi yalan yere kandırmam için de bir neden yok. Allaha inancı olan, Allah korkusu olan, kul hakkı yemenin ve yalan söylemenin günah olduğunu bilen birisiyim. Cmbtn da 10 yılda kaybettiğim tüm parayı, hem NİBAS 'ta, hem de RAYSG 'de kazandım. NİBAS 'ta yüzde 27 kazandım, RAYSG 'de şu an yüzde 38 kazanmaktayım. Size neden yalan söyleyeyim. Demek istediğim şu, 10 yıl boşu boşuna Cmbtn 'da beklemeseydim eğer sayın üstadım, ben şu an daha fazla para kazanmış ve Cmbtn daki param da pul olmamıştı. Bu arada ben 1965 doğumluyum ve çocuk değilim. Emekli bir devlet memuruyum. Size neden yalan söyleyeyim. Sadece samimi olarak sevincimi ve üzüntülerimi, borsadaki başarılarımı, hatalarımı ve günahlarımı samimi olarak sizinle paylaşmak istedim. Bu saatten sonra bu forumda bir daha yorum dahi yapmayacağım. Herkese bol kazançlar dilerim. Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 381/607 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •