Sayfa 382/1000 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Sayın Ayasofya
    Yanlışlardan örnek olmaz.
    Devlet olarak tarafsanız, sistemin yanlışlarını önleyecek kontrol mekanizmasını kurmak göreviniz.
    Kurmuyorsanız, yanlış o kanunda değil uygulama hatalarındadır. Verdiğiniz örnekler anlamsız ve gereksiz.
    Önemli olan eğitim. Hakimi de savcıyı da polisi de bu konuda tıpta ki uzmanlık eğitimi gibi eğit bu sorun çözülür. Tıpta ki uzmanlık eğitimi alan biri İlk iki yıl sabah 8 ertesi akşam 16 nöbet tutar. Dahiliye birimi üroloji de enfeksiyon hastalıklarında kardiyoloji de vs uygulamali aylarca süren rotasyon ile eğitim alır 4-5 yıl sonra uzman olur. Bizde 6 ay staj ile hakim savcı olunuyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Buna yazacak cok sey var, ama uzatmamak adina yazmiyorum.
    Doğru kararınız için tebrik ediyorum.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3. Sayın savasC
    Siz de haklısınız. Şimdi size Pozitif Ayrımcılık nedir anlatmak zorunda mıyız? bilemedim.
    Burası İsviçre değil. kadınların bağımsızlıkları sıfıra yakın. Okutulmazlar, çalıştırılmazlar. Vs. vs.
    Ayrıcalık kaldırmak için önce eşitliği sağlamalısınız. Siz becermişsiniz anlaşılan. Bravo.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Önemli olan eğitim. Hakimi de savcıyı da polisi de bu konuda tıpta ki uzmanlık eğitimi gibi eğit bu sorun çözülür. Tıpta ki uzmanlık eğitimi alan biri İlk iki yıl sabah 8 ertesi akşam 16 nöbet tutar. Dahiliye birimi üroloji de enfeksiyon hastalıklarında kardiyoloji de vs uygulamali aylarca süren rotasyon ile eğitim alır 4-5 yıl sonra uzman olur. Bizde 6 ay staj ile hakim savcı olunuyor.
    Söylediğiniz şeyler uygulama hataları. Kanunla mı ilgili?
    Yani ne diyorsunuz başka?

5. Yemin ederim. Babamın kiralık evi var. Kiraya verirken imam nikahlı olayı çıktı birinden adamın hiç bir resmi kayıt yok kredi, kredi kartı maaş. Kadın 15 yaş büyük 4 çocuklu. Dedim bu fuhuş yapmak için mi. Polis arkadaşa sordum bunun TC si ile. Polis arkadaş bunun arama yakalama varsa yanarim dedi. Bende vermedim buna. Kaç tane böyle çıktı. Adsm evliyim diyor nikah soruyorum imam nikahlı diyor. O kadar p....nk fah.....e den sonra yine de imam nikahlı birine verdik. Normal bir aile denk gelmedi. Bu biraz daha mantıklı olduğu için verdik. Oğlan bekar kadın boşanmış aile kabul etmediği için böyle olmuş.

amma boş adam gelmiş topiğe
    alo merkez bankalarla toplanıyor ppk normal zamanda olacakmış
    enflasyonla mücadele öenmliymiş
    kararlı duruş sürdürülecekmiş
    bir halt olacağı yok.

pozitif ayrımcılık sadece çocuklara olur..
    yahu boşanmışsın , eski karına nafaka ödüyorsun kadın nafaka almak için yeniden nikah kıymıyor ve başka bi erkekle yaşıyor ve sen bunları finanse ediyorsun..
    şaka gibi mk ya..
    geçen bi yerde okudum , adama karısı mesaj atıyor what s app yoluyla , kendi özgür iradesi ıle, seni şununla aldatıyorum diye..
    fotolu motolu..
    adam mahkemeye sunuyor bunları, kadın tutuyor bu istanbul sözleşmesine aykırı , kârı koca arası mesajlar delil kabul edilemez diyor ve hakim bu delilleri reddediyor..

yahu suistimale çok açık olan bir kanun bu, korumaz diyorum istatistik yalan söylemez..
    adalet ve eğitim harici çözemezsin bunu..!
    kadın üstün varlık değildir ,korunmaya muhtacta değildir..çocuklar harici kimse korunmaya muhtaç değildir..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yemin ederim. Babamın kiralık evi var. Kiraya verirken imam nikahlı olayı çıktı birinden adamın hiç bir resmi kayıt yok kredi, kredi kartı maaş. Kadın 15 yaş büyük 4 çocuklu. Dedim bu fuhuş yapmak için mi. Polis arkadaşa sordum bunun TC si ile. Polis arkadaş bunun arama yakalama varsa yanarim dedi. Bende vermedim buna. Kaç tane böyle çıktı. Adsm evliyim diyor nikah soruyorum imam nikahlı diyor. O kadar p....nk fah.....e den sonra yine de imam nikahlı birine verdik. Normal bir aile denk gelmedi. Bu biraz daha mantıklı olduğu için verdik. Oğlan bekar kadın boşanmış aile kabul etmediği için böyle olmuş.
    Sayın Ayasofya;
    İşte ülkemiz hayatından bir kesit.
    Siz ne güzel veya ne kadar eksiksiz kanun yazsanız boş.
    Uygulama yoksa, rafta okunmayan kitap gibi bu işler.

Sayfa 382/1000 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •