Sayfa 383/1030 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Benim Burgan la ilgili merak ettiğim şu, dijitalden hesap açıp oran alınca şubede mt temsilcisi ile görüşerek hesap açmaktan daha yüksek bir oranmı alırım. Burada yazılan 29 lu 30 lu oranlar dijitaldenmi alındı şubede mt denmi acaba. Normalde şubeye gitmeyi düşünüyordum ama daha iyi oran alacaksam dijitalden hesap açarım.

2.  Alıntı Originally Posted by eraser_k Yazıyı Oku
    Halkbank tan tırsıyorum vakıf evet fazla veriyordu hatta 28.5 veriyordu ama Garanti bankası daki müdür beyin özverili hareketleri ve yaklaşımı yuzunden oraya yatirdim...
    Hiç bir bankanın ve temsilcisinin samimiyetine asla inanmam..kredi çekerken böyle davranmazlar..2008 e kadar küçük bir ilçenin vergi rekortmeni olan babam kriz teğet geçtiğinde o zamana kadar tüm işlemleri garanti üzerinden yapardık..
    Dükkandan çıkmayan müdür krizde ne yanımıza uğradı ne de yardımcı oldu..
    Para varken herkes dostun herkes öz verili..
    Garanti isterse faizi en yüksek versin işim olmaz

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Hiç işyeri çalıştırmadığınız nasılda belli oluyor..Ay sonu o maaşları ssk primlerini vergi vs 1 kez ödeyin anlardınız.Asgari ücret artsın iyi güzelde işveren bunu bu ortamda nasıl karşılayacak hiç mi düşünmezsiniz ?

Abd bile gidip fabrikalarını Çinde,Vietnamda vs de açıyor tek sebebi ucuz işgücü ..

İşgücü artan bir Türkiye ekonomisine hiç bir yabancı yatırımcı gelmez.

İşsizliğin zaten artığı bir ortamda asgari ücrete gelecek zamda işsiz sayısı daha çok artar.

Geçen bir kaç işadamı Suriyeliler geri dönerse iflas ederiz demişti ..Abd bile kaçak işçiye belli oranda göz yumuyor yoksa çarklar dönmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sizin de ücretli calismadiginiz belli.Buişin sonu iki ucu .oklu degnektir. Doğru asgariye yüzde yirmi (muhtemelen enflasyon daha fazla çıkacak) zam bu ortamda işvereni zora sokar. Peki diğer taraf, o ne yapacak, reel yüzde kırk enflasyonla. Bu iş de bir yanlış var amma..

4.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Benim Burgan la ilgili merak ettiğim şu, dijitalden hesap açıp oran alınca şubede mt temsilcisi ile görüşerek hesap açmaktan daha yüksek bir oranmı alırım. Burada yazılan 29 lu 30 lu oranlar dijitaldenmi alındı şubede mt denmi acaba. Normalde şubeye gitmeyi düşünüyordum ama daha iyi oran alacaksam dijitalden hesap açarım.
    Bana şube mt'si dijitalden daha yüksek oran veririz dedi
    29-30 oranlar hem dijital hem de şube'den alındı

Burgan dijital konusu biraz bulanık şu anda, yeni olduğu için
    Bu hafta netleşir olay

5. Bu dolar faizini bana anlatabilecek var mı 10000 dolara %6.5 veriyor ..
    30 dolar çıkıyor aylık programda..
    Yanlış mı anlamadım

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Benim Burgan la ilgili merak ettiğim şu, dijitalden hesap açıp oran alınca şubede mt temsilcisi ile görüşerek hesap açmaktan daha yüksek bir oranmı alırım. Burada yazılan 29 lu 30 lu oranlar dijitaldenmi alındı şubede mt denmi acaba. Normalde şubeye gitmeyi düşünüyordum ama daha iyi oran alacaksam dijitalden hesap açarım.
    Net cevap veriyorum. Sube 25 den fazla vermemem dedi. Dijital mt 30 veririm dedi

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Net cevap veriyorum. Sube 25 den fazla vermemem dedi. Dijital mt 30 veririm dedi
    25 kaldımı ki. Ben sizden az paraya 28 den bağladım geçen hafta. Size nasıl 25 deniyor.

8. Önce bir şubeye gideyim, oran düşük verirse dijitalden hesap açıp birde oradan isterim. 270k ya bende %30 alabilirsem güzel olur.

Sayfa 383/1030 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •