Sayfa 383/1019 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Kafkafbey ekran görüntüsü istiyordu, bugün açtım pozisyonu, resmi aşağıda, üstteki hisse alış, alttaki kontrat satış.
    daha önce kapatmazsam 31 ocakta kendi kapanacak fiyatlar eşitlenerek.

Kapatınca da koyarım görüntü ve hesabını.
    Merhaba; bu işlemi aynı kurumdan mı yapmak zorundasınız? vadesonunda kapama otomatik mi gerçekleşiyor? tşkler
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

2. Aktif burganla baya kırışmaya başladı sabah bonoya geçtim ama şimdi burgan %21.50 oldu deniliyor bende henüz 20.25 güncellenirse tekrar burgana geçerim gün içinde

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Enflasyon korumalı hesabınızda dönüş ne zaman?Benim Nisan son haftası.Mart-Nisan Tüfe %30 olur (tabii Tuik'e göre ) 20 ile bağlamıştım fazladan aldığımız 10 puan artık züğürt tesellisi olacak.
    Hocam hangi bankada var bu enflasyon korumalı hesaplar ?

4. burger 1.65% usd

dün 1.55% ten bağlamayı unutmuş bugün özür niyetine arttırdı oranı :d

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Kafkafbey ekran görüntüsü istiyordu, bugün açtım pozisyonu, resmi aşağıda, üstteki hisse alış, alttaki kontrat satış.
    daha önce kapatmazsam 31 ocakta kendi kapanacak fiyatlar eşitlenerek.

Kapatınca da koyarım görüntü ve hesabını.
    SELAM bende böyle bir işlem yaptım yarın dolacak .bir şey soracağım spottaan alınanları ve fgaran yazanları aynı anda mı bozmam gerekiyor..

sayın pilavlı kafkaf'ın dediği şu galiba yani %100 getirili bir işlem değildir diyor yani 1-spot gitti %50 aşağı f gitti %50 yukarı
    2-spot gitti %50 aşağı f gitti % 100 aşağı
    3-f fiyatı oldu da düştü spotun altına gibi gibi vs vs gibi bir sürü (çok değişik fiyat dalganlanmalarında kriz varyasyonlarındada .....getiri garantimi ? demek istiyor ...yani bu işin ya kardeş bak spot şu olursa f bu olursa zarar yazarsın ...gibi bir olayı yok mu ?

demek istiyor zannımca ....misal f fiyatı spotun altına düşerse

6.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    garan spot alım 11.47, ocak vadeli 11.91 satış. mk 46.06%
    ben de yapıştırdım biraz: 11,57/11,99

7.  Alıntı Originally Posted by Lithuan Yazıyı Oku
    Hocam hangi bankada var bu enflasyon korumalı hesaplar ?
    Ben odeabanktan açmıştım mart ayında %20 net faizle çoğu banka da var kamu bankaları dahil.Enflasyon yükselişe geçince odeabank bu mevduat ürününü kaldırdı diye biliyorum.Diğer bankalarda durum nedir devam ediyor mu inanın şuan için bilgim yok.

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    SELAM bende böyle bir işlem yaptım yarın dolacak .bir şey soracağım spottaan alınanları ve fgaran yazanları aynı anda mı bozmam gerekiyor..

sayın pilavlı kafkaf'ın dediği şu galiba yani %100 getirili bir işlem değildir diyor yani 1-spot gitti %50 aşağı f gitti %50 yukarı
    2-spot gitti %50 aşağı f gitti % 100 aşağı
    3-f fiyatı oldu da düştü spotun altına gibi gibi vs vs gibi bir sürü (çok değişik fiyat dalganlanmalarında kriz varyasyonlarındada .....getiri garantimi ? demek istiyor ...yani bu işin ya kardeş bak spot şu olursa f bu olursa zarar yazarsın ...gibi bir olayı yok mu ?

demek istiyor zannımca ....misal f fiyatı spotun altına düşerse
    Nereye inip çıktığı bizi etkilemiyor. Vade sonunu beklersek baştaki oranı alırız
    Arada makas kapanır ya da eksiye düşerse işlemi hemen kapatıyoruz karımızı erken alıp çıkıyoruz

Sayfa 383/1019 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •