Originally Posted by bahriyeli Sen onu boşver de şu grafiğin/analizin sırrı neymiş de bakayum bana faydan olsun sterler dedin herif 3 gündür dinlene dinlene sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi...
Originally Posted by EMLAK sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi... Mütevazi olmamak lazım fazla... Pala oradaysa Emlak da burada....
Originally Posted by sindoma53 Döt biti yine mi tikildin gelip bana havlıyorsun sen erkeklerin işine karışma seni sonra noel ANA yaparım burada Ulan dansöz ve korkak emlak keyfim yerinde havlamak ikinizin işi.... Kemikler benden....ikiniz bu formun sembolik cinolarısınız....
Originally Posted by EMLAK bedava bira var içen mi ? alkol alıcam dedim diye kızdı sahtekar vıopçu sen buna miler söyle hafif başlasın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by emregunes Mütevazi olmamak lazım fazla... Pala oradaysa Emlak da burada.... Ayı piyasasında sabah satıp akşam pazarı yerine koydum dese yeterli Sırmış
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by sindoma53 alkol alıcam dedim diye kızdı sahtekar vıopçu sen buna miler söyle hafif başlasın yobazlar böyledir.. birtek algol haramı bilirler. viop buhari hadislerinde var sanki. neeeee meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Ulan dansöz ve korkak emlak keyfim yerinde havlamak ikinizin işi.... Kemikler benden....ikiniz bu formun sembolik cinolarısınız.... keyfin yerindemi 2 gün badem kucağında gezdin en son tokatta koşuyormuşun
Originally Posted by EMLAK sır falan yok teknik yabdım işte. dedim ky i her hafa şaapıyorlar.. bu haftada şeeyetmeden bırakmaz diye şaaptım. bildim tabi... vardır vardır sırrıda herkese söylenmez farkındayım helal olsun
Forum Rules
Yer İmleri