Sayfa 383/1003 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    "Viop 30 nisan vade 11600 den endekse long actım." Bu 9 kelimenin tamamı sana şahitlik edecek, başka bir yol bul.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    "Viop 30 nisan vade 11600 den endekse long actım." Bu 9 kelimenin tamamı sana şahitlik edecek, başka bir yol bul.
    İnanki anlamadım !!!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post6999152
    Hayat hoş gerisi boş

3. MERT, aşağıda bir kaç hadis var, onları oku, nasıl yazman gerektiğine kendin karar ver.

Ebû Hüreyre’den radıyallahu anh rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

â€œİşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın, gece kötü bir iş yapıp Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:

Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım†demesi, açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah’ın örttüğünü açarak sabahlıyor.†Buhârî, Edeb 60; Müslim, Zühd 52

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    MERT, aşağıda bir kaç hadis var, onları oku, nasıl yazman gerektiğine kendin karar ver.

Ebû Hüreyre’den radıyallahu anh rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

ââ‚¬Å“İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın, gece kötü bir iş yapıp Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:

Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım†demesi, açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah’ın örttüğünü açarak sabahlıyor.†Buhârî, Edeb 60; Müslim, Zühd 52
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post6999154

Gene anlamadım :!!!

Yani pozisyonumu açık açık yazmayım mı? Viop mı yazmayım ?

Net ol lütfen ...
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post6999154

Gene anlamadım :!!!

Yani pozisyonumu açık açık yazmayım mı? Viop mı yazmayım ?

Net ol lütfen ...
    öncelikle kaldırac oranı verme, long ve short deme, mesala bu poziyonu acaksan endeks için gösterge diyebilirsin, short içinde açık diyebilirsinin, örneğin endeks short actık, göstergi acık yaptın dersin, kolay kolay anlaşılmamalı, veya buna benzer olmalı.

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    öncelikle kaldırac oranı verme, long ve short deme, mesala bu poziyonu acaksan endeks için gösterge diyebilirsin, short içinde açık diyebilirsinin, örneğin endeks short actık, göstergi acık yaptın dersin, kolay kolay anlaşılmamalı, veya buna benzer olmalı.
    Bence de tam tersi ...net ve açık olmalı ..neden şifreli yazayım ki

Para kendi param ..kimseyi de etkilemiyorum ..ki bu topikte yazanlar daha önceden de yazdığım gibi hepsi eski borsacı
    Hayat hoş gerisi boş

7. Yada şu şekil yazılabilir.

Bist100 de 10900 seviyesi geçilmediği sürece yön aşağı

Bu nasıl
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Petoş yükselmezse endekiste yükselmez dayu, sen yannuş yabtın mühendis olaraktan bu topiki açarken uyardıydım seni.

Ayular geldi artık yabcak bişii yok 10400 desteği tutar mı tutmaz mı
    Bakacuug
    bakın da örnek alın.
    bozkurt abi burda kağıt ismini direk vermek yerine petoş diyerek ğizli ğizli veriyor ki acemiler anlamasın.

Sayfa 383/1003 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •