Sayfa 384/1001 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi Sanica boru da robot var. Ya götürecekler ya da basacaklar
    Malesef orada tufaya geldik.

Ben temeline baktım al sat yapmak için değil bu kentsel dönüşüm ve deprem konutları için az bir şey tutup takip edeceğim. Sahibi BIST100'den fazla getirmesine dikkat ediyor, faaliyet raporunda da grafik filan koymuş.

Kiracı panel radyatör bozuldu dedi, alt komşunun da bozulmuş. 20 yılda bir yenilemek gerekiyor, kombi de öyle. 22 milyon hane var önümüzdeki senelerde yenileme pazarı canlanacak, öyle ev yıkılana evladiyelik kullanmak yok.

Bu bilanço iyi gelecek dedi hem satışlar artıyormuş, hem de HRC fiyatları düştü.

Ben kombi ve panel için aldım, boru karlı olduğu an bir sürü fabrika kurulur, kombi ve panel radyatör daha karışık olabilir.

Zaman ile nasıl bir şirket öğreniriz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Pala 1 yıllık kârı 3 dakikada aldı üstat
    sen varken devamlı kazanıyorduk
    sen 2-3 gün yazmadın av olduk
    payiaşımlarını eksik etme
    Geçmiş olsun....akacak kan damar da durmaz...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. Emmi

VOB yapmayın

VOB reklamcilari sizi nasıl bir batağa çekiyor. Tepe dip kalabiliyor.

Hayatınız kayar yapmayin.

Güzel sozler gülücükler hepsi sizi soymak için.

Sizden beslenen asalak mikrip virüs gibi gülenler..

VOB yapmayın herseyinizi kaybedip borçlu kalırsınız

4. Dayı soyulduk.

Elimizde kitap ama ceplerimiz boş. Bir depo yakıt aylık maaş olmuş nerdeyse.

Nasıl soyulduğunun ahali henüz idrak edemedi.

VOB yapmayın

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef orada tufaya geldik.

Ben temeline baktım al sat yapmak için değil bu kentsel dönüşüm ve deprem konutları için az bir şey tutup takip edeceğim. Sahibi BIST100'den fazla getirmesine dikkat ediyor, faaliyet raporunda da grafik filan koymuş.

Kiracı panel radyatör bozuldu dedi, alt komşunun da bozulmuş. 20 yılda bir yenilemek gerekiyor, kombi de öyle. 22 milyon hane var önümüzdeki senelerde yenileme pazarı canlanacak, öyle ev yıkılana evladiyelik kullanmak yok.

Bu bilanço iyi gelecek dedi hem satışlar artıyormuş, hem de HRC fiyatları düştü.

Ben kombi ve panel için aldım, boru karlı olduğu an bir sürü fabrika kurulur, kombi ve panel radyatör daha karışık olabilir.

Zaman ile nasıl bir şirket öğreniriz.
    Bilançosu güzel ucuz bir kağıt aslında ama bu robotun amacı ne onu anlamadım. İzlediğim kadarıyla bir şeyler olacak. Bugün gece günlük al sat takas bakarım yarın net konuşurum. Birde Erciyeslerin boru var vagon dahil bir çok alanda üretimi ihracat vs var. Bilanço oyunu var onları da ucuz buluyorum. Birde aşkım Göltaş borsanın en ucuz kağıdı 20 USD zirvesi. Sektörün fk pd en ucuz kağıdı. Tek sorun patron. Bir düzeltme olsun ilk başta bu olur.

6. Ariston abinin borusu deyince alınmıyorsun değil mi abi.

7. Bu düzenden nemalananlar içinde olanlar hariç geri kalan milyonlar ne olduğundan bir haber.

Renkli grafikler renkli kıyafetli speakerlar.

Ne analizi ne akonomisi..

Geçmiş olsun dayı

Yine yeniden aynı seyler. 2012 2013 aynı filmin lacivertli açık renkli altı ise bu kadar bos olamazdı.

Yine aynı kadronun kırıntıları

Yine aynı senaryo iş yapar.

Yine soyulacak bedel ödeyecekler yine ve gene

Gerçekten cok yazik.

VOB yapmayın herseyinizi kaybedip üstüne borçlu kalırsınız

8.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Bu

reis kumarda sadece oynatan kazanır diyolar doğru mu

Sayfa 384/1001 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları