Sayfa 385/692 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Bir insanın cenaze namazı kılınırken, hakkını helal edecek çoğunluk olmalı. Bu sözüm tahtayı yapan vatandaşa

2. Ahlatçı dün aldıklarını kustu.. bu tahtada hiç bir şeye güven yok.. temkinli olmaya devam..
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

3.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Ahlatçı dün aldıklarını kustu.. bu tahtada hiç bir şeye güven yok.. temkinli olmaya devam..

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    İyileşsin hemen aşılarını yaptıracakmış
    İşte bu aşı işi için olan bilgi kirliliğinin sonu bu oldu sn şekerli ,malesef pek çok vatandaş eşiniz gibi aşıdan korktu yaptırmadı.Omicron allahtan delta gibi değil,daha hafif seyrediyor

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İşte bu aşı işi için olan bilgi kirliliğinin sonu bu oldu sn şekerli ,malesef pek çok vatandaş eşiniz gibi aşıdan korktu yaptırmadı.Omicron allahtan delta gibi değil,daha hafif seyrediyor
    Haklısınız, ikna edememiştim bir türlü. İki gece etlerim çürümüş gibi lime lime diyordu. İkna oldu dün akşam, yarın iyileşince inadı tutar mı bilmem Neyse herkese bol kazançlı bir gün olsun inşallah tabi sağlık içinde geçsin

6. Bunların o konularda kendilerini nasıl ikna ettiklerine inanamazsınız.. onlara göre yaptıkları ticaret.. ve ticaret helal.. bunları büyük balıklardan başka kimse adam edemez.. biz de hareketlere odaklanıp yem olmamaya çalışacağız.. dün alım iştahının kısıldığını hoşuma gitmediğini yazmıştım, muhtemelen Ahlatçı tahtayı tutamayınca maliyetine ya da hafif karla elindekini boşalttı.. bunları yakalayalım bize yeter.. nasılsa cenaze namazlarının kılındığından bile haberimiz olmaz.. bizimkini onlar kılmasın yeter..
     Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bir insanın cenaze namazı kılınırken, hakkını helal edecek çoğunluk olmalı. Bu sözüm tahtayı yapan vatandaşa

7. Ahh ahh en azından sizin durumunuzdan dolayı aşı olmalıydı.. ne diyelim en azından daha zayıf olan omikron varyantı bulaşmış. İnşallah hasarsız atlatır siz kendinizi koruyun, kümülatif virüs miktarı hastalığın seyrinde önemli, kendinizi tecrit edin. Sağlığınız bizim için (ve de tahtacı için) önemli.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Haklısınız, ikna edememiştim bir türlü. İki gece etlerim çürümüş gibi lime lime diyordu. İkna oldu dün akşam, yarın iyileşince inadı tutar mı bilmem Neyse herkese bol kazançlı bir gün olsun inşallah tabi sağlık içinde geçsin

Sayın ortaklar,
    Sayın tahminciyi el üstünde tutun)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Sayfa 385/692 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •