Sayfa 385/892 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. "yurtiçi büyük ges projelerinde kullanılmak üzere" son gelen kap ile diyorum ki oyakc işinin eli kulağında olabilir, bakalım yakında çıkar kokusu

2. oyakc den ilk aldığımız iş 10 milyon$ civarlarında idi. bu sefer 10 milyon$lık panel aldığımıza göre 25-30 milyon$ lık iş olmalı.

3. Oyak proje bedeli 1.7 milyar tl yaklaşık.Bu kadar panel o işe yeter mi bilmiyorum ama ilave olarak alınmış olabilir.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

4. Karışık duygular yaşattı, 235in altına inmez derken 172 gördü güven sarstı sonra da böyle bir ralli ile 250 üstüne geldi, ne desem bilemedim.
    240lardan çevremde birçok kişi almıştı yorumlarıma güvenip, umarım arada dökülen olmamıştır

5.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Oyak proje bedeli 1.7 milyar tl yaklaşık.Bu kadar panel o işe yeter mi bilmiyorum ama ilave olarak alınmış olabilir.
    oyakc fabrikaları dağınık olarak farklı bölgelerde o yüzden parça parça olacaktır bu iş. o yüzden ilk faz için 25-30 milyon$ lık bir iş ideal gibi

6.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    oyakc fabrikaları dağınık olarak farklı bölgelerde o yüzden parça parça olacaktır bu iş. o yüzden ilk faz için 25-30 milyon$ lık bir iş ideal gibi
    Hayır sadece Beypazarı'nda 1 santral ve enerji iletim hattı olacak.97.8 MWe.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Herkese merhaba dostlar. Sadece Gesan özelinde değil tüm borsa için yeni yıl çok moral bozucu gidiyor.

Misal ben;sağlamdır,savrulmaz v.s diye thyao,tuprs,sahol,akbank falan diye sepet yaptim. Sene basindan beri çok can yakan bir sonuç var. Öne kârımdan oldum,şimdi de tüm sermayemin beşte biri kadarı da gitmiş vaziyette.

Bu mesajımı biraz dertleşmek,biraz da dayanışmak için attım. Herkes benimle aynı durumda değildir ama yine de ben genelleyerek söylüyorum: Hepimizin canı sağ olsun. Borsada böyle can sıkıcı inişler oluyor,bunların çıkışı da olacak inşallah.

Hele Gesan ya da benim saydığım diğer hisseler alanlarında ülkenin en değerli firmaları olduğunu unutmayalım. Sürekli üreten,cirosunu artıran, sağlam rasyolara sahip bu hisseelrin dönemsel düşüşlerine çok takılmadan sabırla hareket edebilecek feraseti tüm dostlara diliyorum.

Allah'in izniyle yakin zamanda burada bereketli kazançlarımızla keyiflendiğimiz,şakalaştığımız günler çok uzakta değil.

Umarım başınızı ağrıtmamışımdır ama inanin böyle günlerde sizlerle takılınca kendimi daha iyi hissediyorum.

Laf aramızfa Kwonla Fenerbahçelinin bile yakınlaştığını gördüm ya tüm sermayem erise de umudum hiç tükenmez artık😂😂😂
    Sadece 9 gün önceydi😇

8.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Hayır sadece Beypazarı'nda 1 santral ve enerji iletim hattı olacak.97.8 MWe.
    haklısınız hocam şimdi kontrol ettim bilgi dediğiniz şekilde. o zaman oyakc işi değil bu iş

Sayfa 385/892 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •