Herkese sağlıklı ve huzurlu yıllar.
Herkese sağlıklı ve huzurlu yıllar.
Yuh, zabah zabah devre kesti. Enflasyonu da hesaba katarsak (TÜİK enflasyonu) geçen sene Ocak ayına göre paramızın %70’ini kaybettik. Geçmiş olsun. Ben sadece 30 lot bırakmıştım egede. Keşke onu da sataydım
Muhtemelen biraz toparlarsa kol keserim. Kalanlara başarılar. Bu hisse artık eski günleri mumla aratacak gibi geliyor bana.
Şahsi düşüncemdir. Yatırım tavsiyesi değildir…
Sn Gana lı son derece basit bir mantıkla ( Bedelsiz ) yatırım yapanlardansanız söyleyecek bir lafım yok. Ama 97% ihracat yapan ve Euro bölgesi yerine Dolar bölgesinbe çalışan bir firma yatırım yapıyor siz bana yanlış sulardan bahsediyorsunuz . Üstelik kapasite artışı iki katına çıkmışken . YAni fabrika ortada duruyor. Siz aslında Egeen in yaptığı yatırıma karşısınız yani sizce patron hatalı. Peki ; eleştirmek, hatalı demek kolay. Sizce egeen satıp ne alalım nereye yatırım yapalım ? Siz neden burada yazıyorsunuz ? Bu sorulara cevap verin devam ederiz.
BEDELSİZ in ne olduğunu bence bu işin duayenlerine internetten sorun !...
Bedelsiz bekleyen parasını bedelsiz beklediği hisseye koyan biri Spekülasyona ortak olur yapabilirse manipülasyon yapar. Ki ben bunu ahlaki ve etik bulmuyorum. Ve tekrar altını çizerek yazıyorum
Bedelsiz beklemek yatırımcılık değildir. Elinizde 9000 TL lik 1 kağıt var olması yerine 9 TL lik 1000 KAğıt olmasına yatırım yapılmaz. Diğer bir deyişle siz bu firmaya güvenmiyor sadece Bölünmenin rantını bekliyorsunuz anlamı çıkıyor. Siz satın dostum bedelsiz olmayacak . Bu adam 23 Yıldır bedelsiz vermemiş kağıdı bölmemiş kar sürekli firmanın kasasında duruyor ve Bedelsiz havucu olarak duruyor Bu paraya göz koyanları sinek gibi çekip hisse satıyor ve bedava kredi kullanıyor. Bedelsiz yapacakmış . Bence yok öyle bir şey beklemeyin boş yere yasalar ile adam sıfır maliyet ile kredi kullanıyor . Güldürmeyin beni adam vaz geçermi sıfır maliyetli paradan.
Bu arada Size ve Tüm ortaklara forum daşlara yeni yılın sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ederim. Umarım bu patron da insafa gelir de bedelsiz yapar bizler de rahat ederiz.
Armağan Arslan - Alırım Dedim Mi Alırım ( Ankara Oyun Havası )
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sevgili George hayatta herşeyin başı sağlık.Sana ve sevdiklerine forumdaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı mutlu yıllar diliyorum
Egeen tahtası sana şu an gerekli cevabı veriyor. 200 lotla devre kesen bir tahtada elmas madeni bulsa ne yazar. Tamamen iş ky söğüşleme yerine döndü. Ben bedellsiz için aldım bana ne patronun karından bana vermedikten sonra. Ben bedelsizciyim Netaş karton beni bunlar mal mülk sahibi yaptılar.Sana geçen yıl al dediğim milpa senin burun kıvırdığın 7 den 160 oldu?? Ne oldu ihracat mı yaptı fabrikası mı taşındı Euro dolar mı bastı??? Öğrenmen lazım yoksa bu borsada para kazanamazsın George. Hadi kal sağlıcakla
İyi seneler lakin gelecek yeni yılda badireler var atlatan ve hazır olanlar ayakta kalacak.
Benim çıkarımım ikinizde bakış açılarıyla haklı.
Bende Karton ve Bryat da oldum Bryatı defter değeri kartonu bedelsiz ve 10 yıl taşıdım sadece yüzde 30 alsat larla oyalandım artı temettülerle orada patron temettülerden büyük lokmayı alırdı bu gene o yönden adil.YTD.
Teknikde takılırım ben şuan hissemiz Uzun vade aylık kırık bunun yerlerinide geçmişte yazdım.
10600 üzerine atamadıkca ve 3 gün üzerinde kalamadıkca beklemeye ve moral bozukluğuna devam
ANI
Bora diye bir arkadaşım var hisse sordu ve ben 10 yıl taşıdığım hisseyi söyledim o ara aşşağıyada basmışlardı aldı ve 5 TL kar ile sattı Cuma günü o gün akşam haber patladı ve hala aynı hikayeyi anlatırım sabır sabır
O gün al o gün vole olmuyorki.
Olmıp de ortaklıktan çıkarıp atmak istediler onlada uğraştık 7 TL verip şutlamak istedikleri hisseleri 2 kere %150 bedelli yaptılar kurtulamadılar bizden.
Panda vardı bende spk dilekçe bölge idare mahkemesi filan uğraştım 50 TL den verdim sonra bunlar anı.
şimdide Egeen ve Göltaş a takdım.
Tanrı ömür verirse şirket kar etmeye devam ederse buradayım.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Başarı ve inovasyon ödülü verilmeli 2024teki bu BİST başarısı için.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yazıklar olsun egeen sana bize bu yılın en büyük kazığını attığın icin
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri