Sayfa 386/643 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by şarkıcıborsacı Yazıyı Oku
    1 haziran'dan itibaren yabancı oranı %11 artmış pozitif anlamda.bu değişim migros ta olduğunda kağıt iki katına gitmişti.peki efes neden gitmiyor? sebebi çok basit; fonun verdiği malları, emeklilik fonları, yatırım fonları, kısa treadçiler aldı.şimdi o mallar toplanıyor.o yüzdende ne aşağı bırakıyorlar ki satanlar yerine koysun, ne de yukarı götürüyorlar ki yukardan alsınlar.bekliyorlar, sıkılan versin.yeterince mal aldıklarında süpürme operasyonu başlar..
    gerçekten çok sıkıcı bir hal aldı takaslar gerçekten güzel ama her gün de eksi olması insanın canını sıkıyor sürsünler yukarı toplasınlar malı bu şekilde 2-3 ay daha sürer bu bekleyiş

2.  Alıntı Originally Posted by bahadir37 Yazıyı Oku
    gerçekten çok sıkıcı bir hal aldı takaslar gerçekten güzel ama her gün de eksi olması insanın canını sıkıyor sürsünler yukarı toplasınlar malı bu şekilde 2-3 ay daha sürer bu bekleyiş
    ağzından bal damlıyor, uzadıkça malımı artırıyorum.başka hiç bir kağıda güvenmiyorum.2021 de dünya %6 büyüyecek, pandemi bitecek.hem turizm patlayacak, hemde petrol fiyatlar...zor oyunu bozar

3.  Alıntı Originally Posted by Kappatukka Yazıyı Oku
    "AB Inbev Efes şirketi bilgi teknolojileri ve iş süreçleri organizasyonu direktörü Vladamir Demkin'e göre, proje üzerinde 6 aylık çalışma sonucunda, şirketin üretim, lojistik ve finansal alanlarında 15 farklı karmaşıklık sürecini otomatikleştirmeyi başardı . Sonuç olarak robotik süreçlerin tamamlanması için geçen ortalama süre 5,5 kat azaldı."

Rus Bira Haberleri

https://profibeer.ru/beer/ab-inbev-e...-robotizaczii/

İngilizce kaynak

http://tadviser.com/index.php/Projec...ess_Automation)
    Votkayı fazla kaçırmışlar, bira üretimi yıllardır tam otomatiktir. İnsan eli değmeden üretilir bantlardan çıkar paketlenir depoya iner, depoda ne olmuş da kafaları karışmış zaten sadece bira satıyorsun.

4. Canımızdan bezdirdi bu cidden. Millet yol alıp giderken bıktık artık...Hiç mi hareket olmaz ya. Böyle bir kağıt olabilir mi 2-3 haftadır boş beleş dolaşıyor.

Derinlikte gördüğüm alış satış kademeleri ile gerçekleşen işlemler arasında farklılık görüyorum. Bu şekilde hata alan var mı başka?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6. mtrks düzgün çalışıyor

7. Sistemde problem var bankalarda işlem durdu, diğerlerinde işlem ve derinlik uyuşmuyor. Bir de finans merkezi olacağız.
    .

8. Gümüş de işleme devam, bizim uyuzda hacim iyice azaldı.

Sayfa 386/643 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •