Sayfa 386/897 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. https://www.solar.ist/kalyon-pvnin-p...e-yeni-destek/

kalyon un panel ve hücre yatırımı için desteği 2,1 milyar dan 3,7 milyar a çıkarılmış.

2. Girişim elektrik, res işinde sadece kurulum değil de tribünlerin yapımı açısından girerse ne kadar güzel olur. Hayal tabii ki benimki olursa muazzam olur ama

3.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Girişim elektrik, res işinde sadece kurulum değil de tribünlerin yapımı açısından girerse ne kadar güzel olur. Hayal tabii ki benimki olursa muazzam olur ama
    Geçtiğimiz Ekim Azerbaycan'da (Nahçıvan)alınan iş, Rüzgar türbini dahil tüm ekipmanların tedariği, elektrifikasyonu, montajı ve otomasyonu ile şebekeye bağlantısını içeriyor.Girişim Elektriğin resmi internet sitesinde yazan Türkiye'deki RES projelerinin yüzde 35 ini biz yaptıktan kastedilen sadece elektrifikasyon vb.
    Türbin işi daha meşakkatli bir iş ve ciroyu daha çok artıyor ama şirketimiz tek başına onu da yapabilecek kapasitede.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

4. Yakin zamanda alfas kap atmisti benzer tutarlı iş ti ,isim vermemişti. Ben o zaman bunu gesan sipariş vermistir demistim. Bugün forekse düşen genel bilgilelendirme aciklamasindan sonra isim verilerek kap atilmasi ayrica birkac gündür şirketin twitter instagram gibi sayfalarinda arka arkaya teslim edilen ges lerin videolarini yayınlaması, sosyal medyayi daha aktif kullanmaya başlaması, gesan için tanitim ve bilgilendirme konusunda daha şeffaf daha aktif bir dönemin başladığını gösteriyor. Twitterda sürekli trend topic olması sadece borsa yatırımcıları tarafindan değil ülke çapında taninan güçlü bir marka olma yolunda hızla yol aldığını gösteriyor.

5. şuan Gesanın aktif bir panel fab. yok yakında faliyete geçicek niye bu kadar sipariş verilmiş diye tereddüt eden bayagı var oysa benim çok hoşuma gitti ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    şuan Gesanın aktif bir panel fab. yok yakında faliyete geçicek niye bu kadar sipariş verilmiş diye tereddüt eden bayagı var oysa benim çok hoşuma gitti ...
    ben şunu anlıyorum, yeni fabrikadan çıkacak ürünlerin gideceği yer belli. 1 Gw üretim ile acaba yılda kaç adet sunjunior üretilebiliyor?

7. ges sözleşmesi yapan firmalarin panel ve inverter tedariginde sıkıntı yaşadığı için teslim sürelerini 6 8 ay sonrasına verdiği yazılmıştı, kimin yazdığını hatirlayamadim. Bu nedenle şu an verilen panel siparişinin alınmış bir işle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Gesan maliyetine katlanarak panel stokluyor bu durum ihale sürecinde erken teslim konusunda ve özellikle büyük montanlı işlerde panel fiyati değismis olsa bile uygun fiyatlı teklif vermesi konusunda elini guclendiriyor

8.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    patronun son açıklaması ışığında prospektif fk mız 15-20 bandında bir yerde duruyor. 2021 ciromuz 137 milyon$ idi. 2022 yılında bu rakam 220-250 milyon$ bandında gelecek gibi. 2023 ise 500 milyon$ ciro oluşacak gibi duruyor. 2024 veya 2025 yılında ise ilk 1 milyar$ ciroya ulaşacak enerji şirketi biz olacağız galiba
    GESAN'i cirosunun dolar uzerinden fiyatlanmasi dogru bir yaklasim. Aldigi urunler ve ihalerini dolar/euro uzerinden fiyatlamasi bunun saglamasidir.

Benim 2023 yil sonu 750 - 800 milyon dolar'lik ciro beklentim var. Patron temkinli olmak adina 500 milyon dolar vermis hakli olarak. Ancak bunun %50 civari fazlasi bana makul geliyor.

Sunjunior, Peak (panel istiraki) ve invertor trafo uretiminde potansiyel artislar bunun uzerine eklenecektir. Bu hikaye unsurlarinin, muhtemel etkilerini 2024'te gormemiz cok mumkun. Sunjunior yukaridaki hikaye beklentileri arasinda henuz yeterli ilerleme saglayamadi ancak yinede olumlu bakisimi surduruyorum.

2024 yilinda buyuk olasilikla 1 milyar dolarlik ciro gecilir. 2025, 2026 2 ile 3 milyar dolar noktasinda firmanin buyume ivmesinin dusmesini bekliyorum.

2026 yili icin 5 dolar HBK (net kar uzerinden) ve 20 F/K ile 100 dolarlik terminal degerleme yapilabilir. Bu herseyin yolunda gitmesi yani en iyimser senaryonun fiyatlamasi olur.

2022 yilinda 1 dolar civarinda alanlar icin, bu fiyata ulasmak dolar bazinda 2025-2026'da 100-bagger (100'lu) olur ki insan hayatinda cok sIK rastlanamayacak bir firsat yakalamis oldular.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir, yatirim kararlarinizi kendi kararlariniz isiginda aliniz.

Sayfa 386/897 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •