Sayfa 387/808 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Aralık vade pozlar nerdeyse tasındı... Çok az miktarda poz kaldı... Sert işlemler olabilir... İşlem yapmamak en güzeli ama aralık vade işlem yapmamak daha güzel olacak...Ne kadar risk o kadar kazanç veya zarar...Risk almak isteyen her vadede işlem yapar...Kendi bilecekleri şey..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Ereğli orta vade uzatmaları oynuyor gibi.Yukarıdaki supdem bölge haftalık. 9,20'lerden her türlü satılır gibi görünüyor.

Ekim ayındaki gibi bir düzeltme bence çok uzak değil..
    Ereğli’yi takip ediyorum bende sayın BaşKara...
    HRC fiyatlarında ki artış çok olumlu yansıdı, yurt dışı benzerlerine de bakmak lazım...
    Bence kısa süreli bir düzeltme olabilir... yıl sonu kar beklentisi ve tabi ki temettü miktarı ile alakalı beklenti canlı tutabilir bir süre hisseyi...

3. Zülfü Hocam Kozaa hakkında düşüncen nedir?
    Şu dava işi neticelenmezse bence güzel bir düzeltme yer gibi...
    Ne zamandır çok sıkı tutuyorlar bu kağıdı...
    Hedefi tabi ki yukarılar ama Kozaa da çok zaman geçirdim geçmişte bence Ocak ortası itibariyle bilançoya kadar iyi dayak yiyebilir..

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Zülfü Hocam Kozaa hakkında düşüncen nedir?
    Şu dava işi neticelenmezse bence güzel bir düzeltme yer gibi...
    Ne zamandır çok sıkı tutuyorlar bu kağıdı...
    Hedefi tabi ki yukarılar ama Kozaa da çok zaman geçirdim geçmişte bence Ocak ortası itibariyle bilançoya kadar iyi dayak yiyebilir..
    [IMG][/IMG]

İSTASTİKLER..... Bundan sonrada böyle olacagı anlamına gelmez... Ama bir fikir verebilir... Ocak ve subat aylarına bakarsanız..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

5.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

İSTASTİKLER..... Bundan sonrada böyle olacagı anlamına gelmez... Ama bir fikir verebilir... Ocak ve subat aylarına bakarsanız..
    Çok teşekkürler, dava sonucu çok önemli...
    Eğer neticelenmezse ben kısa denerim...

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ereğli’yi takip ediyorum bende sayın BaşKara...
    HRC fiyatlarında ki artış çok olumlu yansıdı, yurt dışı benzerlerine de bakmak lazım...
    Bence kısa süreli bir düzeltme olabilir... yıl sonu kar beklentisi ve tabi ki temettü miktarı ile alakalı beklenti canlı tutabilir bir süre hisseyi...
    Aynı şekilde.

Birkaç ay sürebilecek yatay bir düzeltmeden sonra bahar ayları hızlı geçebilir.

7. Petkm sırtındakileri attıktan sonra bastı gaza...
    3.83 yanıyor şu anda...

8. Ben nereye baksam düşüş görmeye başladım. İyi bir algı değil!

Aselsan yırtmış geçmiş kamayı..

Sayfa 387/808 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •