Sayfa 387/985 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Bistte 70 bin ustunde tek kurusluk hisse almam. Alim yaparnar kendi tercihi, Bistte illaki hisse alinacaksa en uygun alım yeri 0,5 cent tir. Uzun vadede burayi rahat gorur.
    En uygun uzun vade yatirim halen gram altin. Dovizdeki cikis bitmeden bisstte cikis sadece tepki olarak kalacaktir. Yabanci salak degil herkesten akilli ve iki yildir yaklasik her ay net satici konumunda.
    Bu doviz kuruyla sirketlerin buyuk cogunlugu batik duruma gececek.

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Alen ayıp ediyon giden 10 bin olsun.. Sen iste ne istersen alayım 10 bin liralık dostluğumuza zarar gelmesin
    Bedava veriyorlarmıs ya o yüzden. Ha hala basvurmadım. İnternet bankacılıgına girdim ama sayfayı bulamadım

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bedava veriyorlarmıs ya o yüzden. Ha hala basvurmadım. İnternet bankacılıgına girdim ama sayfayı bulamadım
    Paran kadar alıp malın kadar satma taraftarı olsamda bu piyasada gözaltı pazarı bile en az 5 e katlıyacaktır.. Ne alırsan al yeter ki karamsar olma.. Onun dışında para kaybetmek için kalas olmak lazım bu genişlemede

4.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Bistte 70 bin ustunde tek kurusluk hisse almam. Alim yaparnar kendi tercihi, Bistte illaki hisse alinacaksa en uygun alım yeri 0,5 cent tir. Uzun vadede burayi rahat gorur.
    En uygun uzun vade yatirim halen gram altin. Dovizdeki cikis bitmeden bisstte cikis sadece tepki olarak kalacaktir. Yabanci salak degil herkesten akilli ve iki yildir yaklasik her ay net satici konumunda.
    w.buffet: sular çekilince kimin mayosuz yüzdüğü ortaya çıkacak.

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    perşembe geçti cuma cumartesi pazar...hala 200 milyar dolar 3 taksit IMF kredisinden haber yok

ekinoks iyi yedi milleti

Ne kadar tez canlısn arkadaş. Reis konuşmuş bu gün turump.la.turump Reis 200 milyar doları nereye yolluyayım demiş. Reiste kanka kızılaya yolla demiş. yani paralar sağlam elde borsa ucacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Forumun bu kadar fakir olduğunu tahmin etmiyordum , 5000-7000 kredi çeken çekene ilginç...
    Ben Bi 10 bin borcum var batıyor bana bu ay kapatacaktim da 4 ay kaldı ikili dip olursa bu sefer yüklü kredi cekecem ama aklımın bir köşesinde duruyor şirketler gibi borçla büyüme derdindeyim ))

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. atin alan uskudari gecti

Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Bistte 70 bin ustunde tek kurusluk hisse almam. Alim yaparnar kendi tercihi, Bistte illaki hisse alinacaksa en uygun alım yeri 0,5 cent tir. Uzun vadede burayi rahat gorur.
    83 binden 98 bine giderlen hisseler 3 katladi beklemeye devam et sen 70 bin gormek imkansiz

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ben lisedeyken harçliklarimi biriktirir dolar alırdım. 1000 dolar biriktirmiştim. 18 yaşımı dolduruncada işbankasından yatırım hesabı açıp bankamatikten hisse almaya başladım ama tabi o yıllarda böyle yaygin internet yok. Gazeteden bakıp hisselere ona göre alım yapıyorum. %400 yapmış frigoyu almıştım mesela %400 kazandırdıysa çok iyidir gibisinden. Anadolu cam, ünye çimento, toaso bunlar ilk hisselerimdi
    Bir ara ben de kav aldığımı hatırlıyorum.
    Alıcı satıcı hak getire.
    Ekranda ne çıkarsa o.
    Gerçi şimdi de aynı.
    Vob hariç diğerleri 15 dakka sonra geliyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 387/985 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •