Sayfa 387/992 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu tahtaya spesifik bir "gözlem" mi? yoksa tüm tahtalarda a1 mi karşısında..

böyle genellemeler mantıklı değil.. aracı kurumların işlemlerini böyle anlamak mümkün değil..

kaldı ki satıyor diyebilmen için orantılı bir karşı bacak olması gerekirdi argumana göre..o da yok.. a1 net alımları çok düşük iş yatırıma göre..her gün değişen bir tablo bu dağılım.. zorlama yorumlar manasız..
    Ben pasta verdim, hissiyatımı söyledim. Daha fazlasını bilsem sürekli para basarım.

İş yatırım A1 çok karşılaşıyorum, bir hisiyat, yarın piramit veya info olur bilemem.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2 yıllık tahvilden çıkış var +%11.38

Mevduat faizleride çok sert ve gereksiz düştü , bankaların %12 lere çekmesi lazım mevduatı...

3. damat aksam kimle konuşacak

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben pasta verdim, hissiyatımı söyledim. Daha fazlasını bilsem sürekli para basarım.

İş yatırım A1 çok karşılaşıyorum, bir hisiyat, yarın piramit veya info olur bilemem.
    sadece "hissiyat" demen doğru olmuş..
    zira başka bir şey değil.. bir hissiyat.. birileri satıyor ve birileri alıyor.. her gün değişen tablolar var.. herhangi bir aracı kurumdaki oyuncunun her gün yaptığı hareketleri anlamlandırmak imkansız.. bu aracı kurumların birbirlerine rakip işlemler olduğunu düşünmemek gerekir, her gün veya aylar boyunca..filtrelenmiş bilgi ne görmek istiyorsan onu gösterir sana..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. dolar yukarı borsada yukarı
    dolar bazlı sanırım bir anlamı var bu seviylerin

6. Arkadaşlar bakın öyle bittik, şöyle çöktük masalları ile millet kısa pozisyonda vakit kaybediyor. Bu borsanın düşmesinin imkanı yok defalarca bunu gösterdi. Güya çok büyük global turbulanstayız. ama borsalar zirvelerinden sadece %15 aşağıda. Artık eski ezberler, eski finansal krizler yok. Para basılıp hisse alındığı sürece borsa düşmeyecek. Tüm dünyada bu böyle. Bu işi zaten yıllardır en baba şekilde tr yapmakta. Bu sebeple tl basarak varlık fonu bistten hisse alıp düşürmüyor. Bu kadar basit. Teknikmiş, temelmiş, indikatörmüş hikaye. Para var ve bu para tl ise istediğin kadar basar hisseyi alırsın. NOKTA.

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    dolar yukarı borsada yukarı
    dolar bazlı sanırım bir anlamı var bu seviylerin
    1.37-1.38 cent çok önemli demekki bunlar için 1 haftadır burda tutuyo , demekki dolar 10 olsa Bist 140 binlere gelecek , şu borsaya dolar bazlı bakmak kadar saçma bişey olamaz hep ilüzyon...

8. [IMG][/IMG]

Ben kazanamadım...….Umarım siz kazanıyorsunuz...……..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Sayfa 387/992 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •