Sayfa 388/531 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Tereciye tere satıyor benimde çenemi düşürüyorsunuz
    yaw ben o hisseyi
    6 ay kıpırdamadan taşıdım
    bu hisseni yeri buralar değil diye diye dilimde tüy bitti
    aha kendin söylüyosun,madem oralar değildi ne diye macera arayıp sağa sola zıplayıp durdun? oturaydınya üstüne. gidiyon 3-5 milyar sermaye yapmış şirketlerde takla atmayı planlıyorsun. ben senin gedzada olduğun dönemlerde başka hisselerdeydim,biliyosun 9 lardan girdim ben gedzaya,kütahyada çalıştığım dönemde şirket hakkında edindiğim sağlam bilgilerden sonra. ayrıca gedzada kalavın fazla ağırlığının kalmadığını düşünüyorum. citi geldi tera üzerinden alıyo herkesin malını. kalav işc-pkart-glyho ve bntas da.

Bir önceki imzanızda vardı Sayın koçari,
    Mealen; temel değerlerine göre doğru hisseyi, doğru zamanda almanın kazandıracağı ya da kaybettirmeyeceğine ilişkin.
    Buna bir de ek yapmak gerekiyor: sabır.
    Bence

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    aha kendin söylüyosun,madem oralar değildi ne diye macera arayıp sağa sola zıplayıp durdun? oturaydınya üstüne. gidiyon 3-5 milyar sermaye yapmış şirketlerde takla atmayı planlıyorsun. ben senin gedzada olduğun dönemlerde başka hisselerdeydim,biliyosun 9 lardan girdim ben gedzaya,kütahyada çalıştığım dönemde şirket hakkında edindiğim sağlam bilgilerden sonra. ayrıca gedzada kalavın fazla ağırlığının kalmadığını düşünüyorum. citi geldi tera üzerinden alıyo herkesin malını. kalav işc-pkart-glyho ve bntas da.
    macera değildi
    ondan sonara gittiğim hisselerde durabilmeyi başarsaydım
    o yerinde sayarken alıp sattığım hisselerin bir çoğu çok kısa sürede takla attı.

en az 5 tanesi 3/4 takla
    bi tanesini sorma
    ınveo.

kimse sana tere falan satmıyo,bir kerede bizi dinle,bu işi beceremediğini kabul et. kazanmanı istiyoruz ama inadını kırmak ne mümkün.şişede falan takla atmayı hayal etme boşuna. geç kalmadan bari hdfgs al yat üzerine sene sonuna kadar. becerebilirsen tabi.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    kimse sana tere falan satmıyo,bir kerede bizi dinle,bu işi beceremediğini kabul et. kazanmanı istiyoruz ama inadını kırmak ne mümkün.şişede falan takla atmayı hayal etme boşuna. geç kalmadan bari hdfgs al yat üzerine sene sonuna kadar. becerebilirsen tabi.
    onda %30' a fit'im

6.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Bir önceki imzanızda vardı Sayın koçari,
    Mealen; temel değerlerine göre doğru hisseyi, doğru zamanda almanın kazandıracağı ya da kaybettirmeyeceğine ilişkin.
    Buna bir de ek yapmak gerekiyor: sabır.
    Bence
    ...................................

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    onda %30' a fit'im
    patinaj çekiyo haberin olsun. sen yinede izlemeye al derim. kafana yatıyosa al, artık amudamı kalkarsın taklamı atarsın. bırak şu dev firmaların peşinden koşmayı artık toprağım.

8.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    patinaj çekiyo haberin olsun. sen yinede izlemeye al derim. kafana yatıyosa al, artık amudamı kalkarsın taklamı atarsın. bırak şu dev firmaların peşinden koşmayı artık toprağım.
    patinaj çeken hangisi ki?

anlamadım.

Sayfa 388/531 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •