Sayfa 388/1002 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan saat 14.00'te mhp genel başkanı bahçeli'yi kabul edecek-ntv
    Görüşmeden sonra ortak bir basın açıklamasıyla ERKEN SEÇİM KARARI ALDIK derlerse piyasa bunu coşkuyla mı yoksa üzüntüyle mi karşılar ? Her zaman Sn. Cumhurbaşkanı , bahçeli' nin evine giderdi. Bu kez '' Sn.Cumhurbaşkanı MHP lideri Bahçeliyi saat 14 de kabul edecek '' diye çok resmi bir açıklama geldi. Hayır olsun diyelim.

2. Zaten dün Temel Karamollaoğlu , Cumhurbaşkanından randevu istemişti. Bir şeyler oluyor, bu gece kritik gece. Kabine toplantısı felan..

3. hergün %1.5 artarak gitmesi sağlıklı 3 ay böyle gitsin yeterli sağlıklı olur gün içi %10 yada %20 arttığında sağlıksız oluyor böyle yüzde 10 yüzde 20 gün içi artışta herkes panikle bankaya koşuyor TL dem dövize geçiyor dövize aşırı talep oluyor geçen %10 arttığında ben bankadaydım o gün taksit ödemem vardı millet TL paralarını dövize geçiyordu benim sıradan önce 3 kişi önümdeydi : ü de dövize geçti aklında kalan dolar ya 7 idi yada 7.50 den yada 7.40 dam alış yaptılar yıl yada 3 sene öncesi olabilir yılı hatırlayamadım para işinden anlayan uzman banka çalışanları deli para kazanıyor hele borsa bilecen oynıyan para 4 katı olur en az birde sanal para bit koin parası adı olan var o çok arttı ama boş ve salakça bir iş bitmi aldın piremi aldın ne üdüğü belirsiz bişey tam salakça birşey bu bit pire koin leri 🙂

4.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    hergün %1.5 artarak gitmesi sağlıklı 3 ay böyle gitsin yeterli sağlıklı olur gün içi %10 yada %20 arttığında sağlıksız oluyor böyle yüzde 10 yüzde 20 gün içi artışta herkes panikle bankaya koşuyor TL dem dövize geçiyor dövize aşırı talep oluyor geçen %10 arttığında ben bankadaydım o gün taksit ödemem vardı millet TL paralarını dövize geçiyordu benim sıradan önce 3 kişi önümdeydi : ü de dövize geçti aklında kalan dolar ya 7 idi yada 7.50 den yada 7.40 dam alış yaptılar yıl yada 3 sene öncesi olabilir yılı hatırlayamadım para işinden anlayan uzman banka çalışanları deli para kazanıyor hele borsa bilecen oynıyan para 4 katı olur en az birde sanal para bit koin parası adı olan var o çok arttı ama boş ve salakça bir iş bitmi aldın piremi aldın ne üdüğü belirsiz bişey tam salakça birşey bu bit pire koin leri ��
    Sizin alanınız ekonomi galiba?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Zaten dün Temel Karamollaoğlu , Cumhurbaşkanından randevu istemişti. Bir şeyler oluyor, bu gece kritik gece. Kabine toplantısı felan..
    Dostum bence bir şey olmayacak...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Görüşmeden sonra ortak bir basın açıklamasıyla ERKEN SEÇİM KARARI ALDIK derlerse piyasa bunu coşkuyla mı yoksa üzüntüyle mi karşılar ? Her zaman Sn. Cumhurbaşkanı , bahçeli' nin evine giderdi. Bu kez '' Sn.Cumhurbaşkanı MHP lideri Bahçeliyi saat 14 de kabul edecek '' diye çok resmi bir açıklama geldi. Hayır olsun diyelim.
    Püsküvetci erken seçim için Reyisin ayağına gitmez, grup toplantısında seçim şartları hasıl olmuştur der geçerdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şimdi kabine toplantisi oncesi boyle bir durumun olmasi , ortada bir problemin var oldugunu gosteriyor.

biseyler var ama ne ?
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan saat 14.00'te mhp genel başkanı bahçeli'yi kabul edecek-ntv

Kafanın pırıl pırıl olması için göt göbek mi lâzım diyorum ama, kilolu çok zeki insanlarda var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 388/1002 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •