Sayfa 388/475 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438 ... SonSon
Arama sonucu : 3794 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

1 ocaktan bu yana takaslar
    Teşekkürler 101 abi sağolasın

2. Aralık 12 de 102 olan hisse 2 ay sonra 75 de . Boyle bir bilamco beklentisi var tık yok. Tepeden %50 dusmus 10 ayda . Garlp isler ya hissenn ederini gozumuzde buyutmusuz , yada beklenen bilanco gercek degl . O bilancoya boyle hareketler anlamsız

al ortak, ver ortak mı yapmışlar.... ne der arkadaşlar?
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

al ortak, ver ortak mı yapmışlar.... ne der arkadaşlar?
    Globaln daha nekdr malı var acaba . Virmanliyorlar oda satiyor . Aralik virmanlari bunlar 102 den beri

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Globaln daha nekdr malı var acaba . Virmanliyorlar oda satiyor . Aralik virmanlari bunlar 102 den beri
    En sağda var -913.000
    Akşam virman yaparlar.
    Belki de bofanin alani ile globalin satanı emmoğlu.

nitekim 288.000'e şimdiden inmiş... (kırmızı sütun)
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    şimdi bana yönetimin adamı diyebilirsiniz... değilim bunu bilseniz de bazen para kaybediyor görünmek insanları yanlış kararkar akmaya zorlayabilir...
    ALARK gerçekten profesyonel yönetim olarak en iyi dönemlerinde. bir yılın hamlesiyle CENAL;n borcu kapanabiliyor. şirket bu para ile agresif yatırımlar yapıyor ve gerçekten geleceğin sektörlerine yatırım yapılıyor...elektrik kömüre dayalı da olsa iyi yatırım idi ve artık sağmal inek...
    Tarım geleceğin sektörü ve bir kaç yıl içinde hisse başı 1 dolar kara tekabül etmesi bekleniyor...
    diğer işlerde bir aksama var gibi mesela taahhüt atakları bıraktı. bir kaç iş daha alınması gerek...

genel kurulda dalia hanımın fırsat yatırımından söz edilmiş ve bunun için % 1 satmıştı hem de düşük fiyatlardan...anlaşılan yetmedi veya ilave finansman sağlayamadılar ki biraz daha satacakmış... aynı şek,ilde ALATONlar da alvimediada yedikleri kazığın bedelini ödediler biraz da biz ödedik... ALARKO gibi bir şirkette % 5 hisse satışı az değil ama normalde fırsattır. eğer ülkemizde halka arzların dibi çıkarılmasaydı veya az çok yabancı girişi olsaydı zaten bu fiyatlarda kalınmaz ve sermaye de olacağı için kimse hisse satmak zorunda kalmayacaktı. belki de sadece sn 101in düşüncesi doğrultusunda satışlar oluşacaktı...

ben kendi adıma yatırımımı yaptım son temettüyü afiyetle yemeyi düşünürken bocalatmaya başladılar. bunca ihtiyaç içinde hisse senedi almayı düşündürüyorlar... al sat yapmıyorum. kafamdaki fiyata gelmeden veya bir şekilde hissette kötü değişimler olmadan ucuz fiyatlarla almaya bakarım satmaya değil...elimde 0 maliyetli ALARKlar var. bu ALARKları alırken az elim titrememişti. hatta 1.7 lerden alamamıştık... o dönemlerde gerçekten daha olumlu düşünebilseydim şimdi çok daha farklı bir yerdeydim... eğer yatırımcı iseniz kapatın ekranı, benim gibi mantar toplamaya gidin... trader olmaya heves edenler gerçekten çoğu zaman baltayı taşa vurmaktalar. lütfen dikkatli olun ve neye yatırım yaptığınızı bilin... bu kişilerin sattıklarıbizim aptallığımız değil bence erittikleri kendi sermayeleri. 3-4 yıl sonra bu yazı burada kalır ise alıntılayıp 3,65 dolardan hisseyi kaçırmışız diyeceklerini düşünüyorum... elbette şimde ALARK 15 dolar olsa satıp bir kısmıyla EREĞLİ bir kısmıyla ŞİŞE alsak ne güzel olurdu ama olmadı. olduğu zaman ise belki diğerleri de iyi fiyatlarda olacaklar...

zinhar yatırım tavsiyesi değildir...
    1.5 yıl geçti sn tovbekar . 3.65 usd den suanda 2 usd . 13 usd zor ama imkansız değil

8. Tl bazlı 1993 2000 cikisinin aynisi 2018 2024 arasi yapmis. Malesef ayni devam ederse alt bant 55 lira . Olurmu olur burdan %25 birsey var . 2000 de alt bandi kirip disari cikiyor 2006 da 2000 tepesini geciyor ve sonra tekrar en dibe geliyor.

55 kırıp 2028 2029 da felan 210 lira hedef olmus oluyor . Cok benzerlik var iki cikista durum bu .

Sayfa 388/475 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •