bu arada değer yatırımcılığı bitmiştir. bilanço fk bitti grafik ucuz kalan gider
bu arada değer yatırımcılığı bitmiştir. bilanço fk bitti grafik ucuz kalan gider
Sıkıntı yok, oyna devam.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uygulama konusunda dün aradım. App storea yüklendiğini ama onayın tatil sebebiyle gelmediğini söylediler. İnşallah doğrudur. Bu uygulama zamanının çok gerisinde ne yazık ki.
Yeni gelen yatırımcı için düşük komisyonun uygulamadan daha önemli olduğunu düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırımcı ilişkileri bölümüne atmış olduğum mail ve verilen cevapları paylaşıyorum arkadaşlar.
Düzgün ve net ifade edemediğim noktalar olabilir. Genel geçer verilen cevaplar da mevcut, belki de gerçekten belirsizlikten dolayıdır ama net cevaplar alabileceğimiz soruları sorarsak güzel bilgiler edinebiliriz.
![]()
Malesef mobil uygulama konusunda çok yanlış bir iletişim süreç yönetimi gerçekleşti.
Ağustos ayından beri çok yakında, çok yakında, az kaldı diyerek bugüne kadar getirdiler bu beklentiyle insanları. Eylül ayında verilen bilgi en azından :"2021 in ocak sonu gibi işleme alma planlarımız var" olmalıydı ama sürekli olarak az kaldı, çıkardık, çıkarıyoruz diye diye bugüne kadar getirdiler. Belki haftaya uygulama işleme girecek bilemem ama süreç kötü yönetildi.
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Yer İmleri