Sayfa 389/498 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon
Arama sonucu : 3979 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Pek iskontolu gibi durmuyor eğer böyle yapmışlarsa oldukça akılcı mühendislik ötesi.
    Kaldı ki bir banka var elinde, müthiş bir finans yönetimi olmalı, dövizin ne olacağını öngörebilmek vs haricinde tüm faaliyetlerini global olarak her yeri tek bir noktadan yapay zeka ile takip etmeyi de eklersek çokta zor olmaz nerede ne yapacaklarını bilmek.
    Bence tabiki belki öyle değildir. Ama yüksek ihtimalle öyle dir. Ytd

2. Alımlara tl değilde dolar bazlı odaklanmak daha mantıklı!
    Ha bir teknikte var sonuçta tekniği çizen de bunlar olunca baba destek ve dirençlerin geçişinde dolar bazlı bakmak yanıltabilir tabi o kısımlarda alım yaparsa bu da yanıltıcı olur kanımca. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ne zaman sattı hatırlamıyorum tarihi ama Nisan 2023 36 lirada 2.20-1.80 dolar aralığına denk geliyor. Eğer o tarihteyse. Bugün 1.17 centten almış, koy babacım sattığı tarihten bugüne mevduata vay vay vay… ytd
    Şişe 38-40liraydi galiba onlar 36dan okuttular .da piyasaya değil tek biri aldiydi

4. Bugün nefes oldu biraz.
    Fed i diğerleri alttan karşılarken bu üstten karşılamayı tercih etti.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    40.98 - 41.30 aralığından 5 milyon geri alım yapmış..
    Sanki kendileri alım yapmak için geriye baskilamislar... Dibini sıyırmak böyle birşey işte o kadar parayla . Ytd
    Bugünde 41.26-41.82 aralığından 6.3 milyon daha almış.. ytd

6. Kendileri dışında dolaşımda 560 milyon adet hisse var diye biliyorum

Alınan 11.3 milyon

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Kendileri dışında dolaşımda 560 milyon adet hisse var diye biliyorum

Alınan 11.3 milyon
    iki günde 450 milyon tl lik hisseyi piyasadan çekmiş o kadar da küçümsemeyin bistte sermayesi bu kadar olmayan 100 şirket vardır.
    gediğin infonun philip in osmanlının o kadar malı yok yani
    birilerine iskontolu çakmazlarsa 2025 sonuna kadar çok faydası olur fiyat üzerinde.

8. Moza hc pek bir rahatlamış gördüm seni. 😊
    Dün takas değişiminde (pasta da değil) bofa aliciydi bugün ise dunkunun fazlası ile satıcı olmuş.. bugün aot 41.50 civarı. Ytd

Sayfa 389/498 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •