Sayfa 39/49 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon
Arama sonucu : 389 madde; 305 - 312 arası.

Konu: BIST 30 Endeks ve Hisse Görüntüleri

Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku

I'v bees in my mind.. ; bees and honey
    5 dakikalıkta inanılmaz karlar çıkıyor.. Kayma ve komisyonu dahil etmezsen.. Ama komisyon masrafı her şeyi bozuyor.

...
    Kaç zamandır tatlı kaşığıyla biriktirdiğimi hanımın Ayaş domatesi kaynattığı o 20 litrelik aluminyum tencereyle geri verip duruyorum elalemin kodlarına.. çabalarım çok da işe yaramıyor yani.

Belki yeni robot kızım benden daha iyi sonuç alır.
    TRob

Yani bi kırıklık yaşıyorum.
    İki aydır kullandığım iDeal sistemlerimi çok ilerlettim ama oluşturduğum onlarca yöntemin içinden sonuca gidecek yapıyı ortaya çıkartamadım bir türlü. Gün içi daldan dala konduğumdan bir türlü para da kazanamadım. Bir aylık kazanç net %4,5
    Olayı evliliğe benzer bir şekle dönüştürmem lazım ki sürekli win win loss ile gitsin. Yani bi robot oluşturmaya çalışıyorum, heyecandan uzak..

Günlük olarak baktığımda çoğu büyük hisse aldı gitti.. kırılma noktalarına ulaştılar.. bende var sıfır. Bi değişik durumlar, ayak uyduramadım.

Bazı grafikler az sonra..
    Neler denemedim ki..
    Elimden ancak bu kadarı geldi.. yoruldum. Yeter artık.
    Ay başında aracı kurumla robot sözleşmesini yapacağım. TRob'a geçiyorum.

Yavaş yavaş .. olacak. Seni yenicem Bİstanbull..

Periyotu değiştirdiğimde Sistem penceresinde yazılan kodlar ve de Lib.cs içerisinden çağırılan kodlar birden fazla (3 - 4 defa trigger - fired oluyor) çalıştırılıyor. Benim için büyük sıkıntı yaratıyor bu durum. Çözemedim.

Daha önceden de yazdım; iDeal sıkıntılı.
    Hem UI açısından bir felaket olduğunu düşünüyorum hem de ne bileyim; muhakkak her yazılımda bug vb. olabilir ama, hiç profesyonel bir yazılım havası alamıyorum, güvenemiyorum. Lib sınıfına ait destructor durduk yere kafasına göre çalışıyor mesela..
    C# kodları ile entegre çalışan alternatif bir uygulama bulmam lazım. Matriks IQ diye bir şey var, araştırıyorum.

C# kodları ile entegre çalışan alternatif bir uygulama bulmam lazım. Matriks IQ diye bir şey var, araştırıyorum.
    Seni yenicem iDeal
    Sanal olarak başlattım işlemleri. seans bitimine 45 dakika kala

İlk yarım saatlik işlemler sonucu

iDeal Periyot bar verisi zamanları.
    240'lık barlardaki dengesizlik 7 ay önce ilk gün dikkatimi çekmişti. Gün içinde 3 bar oluşuyor, ilki 120 dakika, ikincisi 240 dakika ve son bar yine 120 dakika sürüyor..
    ama adı 240 dakikalık periyot barı..
    Seans periyodunu kaldırmaları lazım.. 240'larla çakışmasın diye böyle bir ayarlama yapmış olmalılar zamanında..
    Sabahki devre kesmeler küçük periyotlarda işlem yapan robotiklerin başını baya ağrıtmıştır.
    Bu süreçte neler olmuştur neler .............. bilemem?

Cuma günü ilk denemeleri yaptığım robot kodlarını işlemleri sıfırlayıp bu sabah yeniden başlattım. 05.08.2024 Pazartesi 10:00 - 09.08.2024 Cuma 18:10 arasında aralıksız denemeye geçti TRob kızım.

https://x.com/ProfAtak/status/1820365060318830772

Bırakın bu işleri Devlet Su İşleri..

Ben bi abiden tiyoları aldım sistemi ayağa kaldırdım sayılır.. umarım yani.

XU030 - 50 - 100 ve PEAK kazanç yapmış hisselerden bir havuz oluşturdum. Güncel veriyle performans ölçüyorum.

KING of V

Sayfa 39/49 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •