Periyotu değiştirdiğimde Sistem penceresinde yazılan kodlar ve de Lib.cs içerisinden çağırılan kodlar birden fazla (3 - 4 defa trigger - fired oluyor) çalıştırılıyor. Benim için büyük sıkıntı yaratıyor bu durum. Çözemedim.
Daha önceden de yazdım; iDeal sıkıntılı.
Hem UI açısından bir felaket olduğunu düşünüyorum hem de ne bileyim; muhakkak her yazılımda bug vb. olabilir ama, hiç profesyonel bir yazılım havası alamıyorum, güvenemiyorum. Lib sınıfına ait destructor durduk yere kafasına göre çalışıyor mesela..
C# kodları ile entegre çalışan alternatif bir uygulama bulmam lazım. Matriks IQ diye bir şey var, araştırıyorum.
iDeal Periyot bar verisi zamanları.
240'lık barlardaki dengesizlik 7 ay önce ilk gün dikkatimi çekmişti. Gün içinde 3 bar oluşuyor, ilki 120 dakika, ikincisi 240 dakika ve son bar yine 120 dakika sürüyor..
ama adı 240 dakikalık periyot barı..
Seans periyodunu kaldırmaları lazım.. 240'larla çakışmasın diye böyle bir ayarlama yapmış olmalılar zamanında..
Sabahki devre kesmeler küçük periyotlarda işlem yapan robotiklerin başını baya ağrıtmıştır.
Bu süreçte neler olmuştur neler .............. bilemem?
Cuma günü ilk denemeleri yaptığım robot kodlarını işlemleri sıfırlayıp bu sabah yeniden başlattım. 05.08.2024 Pazartesi 10:00 - 09.08.2024 Cuma 18:10 arasında aralıksız denemeye geçti TRob kızım.
https://x.com/ProfAtak/status/1820365060318830772
Bırakın bu işleri Devlet Su İşleri..
Benbi abiden tiyoları aldım sistemi ayağa kaldırdım sayılır.. umarım yani.
XU030 - 50 - 100 ve PEAK kazanç yapmış hisselerden bir havuz oluşturdum. Güncel veriyle performans ölçüyorum.
KING of V
Yer İmleri