Sayfa 39/296 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 2364 madde; 305 - 312 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Bu haber 12 haziran 2020 gönderilmiştir, şimdi soru şudur . Üç ay geçmesine rağmen müşterilere gönderilen antivirüs korumalı kumaşlara talep ne şekildedir, satışlar ne durumdadır. Şirket kamuoyunu ve yatırımcılarını bu konuda bilgilendirmelidir diye düşünüyorum.

Tekrar hayırlı cumalar...

ytd değildir
    Hayırlı cumalar cümleten. 12 Haziran cuma , 11 Eylül cuma 3 ay olmuş. Yeni bir kap haberi zamanı gelmiştir. Şirket şeffaf olmalı gelişmeleri duyurmali

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. bu migropp hareketler beni yaptığım paylaşımlardan vazgeçirmez...

temel verileri paylaşmaya devam...

ytd değildir

3. inadına arsa,inadına proje...kumaşşş

ytd değildir

4. Bunlar dagi nin gibi bir haber yapıp Kap a bildirmezler neden patronların huyları değil
    Reklam vizyon alış-satış haberi vız gelir tırs gider bunların Ateksin hisse fiyatı artmış düşmüş umrunda değil ...
    Ateks tahtası yeni yetme speklerin staj yaptığı yer olmuş yükselt alçalt doldur boşalt
    Geçen piramitin yaptığı tam anlamıyla spek yetiştirme kursu gibi...
    Patronlar ne zaman kendi hisselerini satacaklar o zaman çeşitli yollarla kendi paylarını yükseklerden satmak için her türlü oyunu yapabiliyor örnek feyza çolakoğlu çok muhterem hanımefedi...
    Yaw ben bu ailenin yaşadıklarına acıyorum bir yandan da götümle gülüyorum....
    Bir manipülasyoncu biri 80 yaşında... biri şampanya vs vs
    Neyse bizi ilgilendirmez Ahlak Edep sahibi olmak ne kültür ne zenginlikle ölçülebilen değerler değildir ne de şeyh torunu olmaları vs vs
    Artık bu arsa işİ ibb den çıktı Asıl olan bu yatırımcı ilişkileri Özlem hanımı arayıp kaç kişi sordU...bu adamlar bu tarlayı satacaklarmı...
    Soru belli sorulacak kişi belli
    Muhatap ibb falan değil artık
    Bu adamlar hisse fiyatıyla kap haberiyle vs vs hiç uğraşmadıkları gibi arsa satılmış satılmamış pek umurlarında olacağını sanmıyorum...
    Gençleri de sanıyorum ihtiyarların topu dikmesini payların onlara geçmesini bekliyorlar yani biz daha çok bekleriz...
    Nuri usta da istanbulun parisini Nah yapar o alzeimerlı kafayla...
    Arsayı satmak için önce emlakçıya ilan vermek lazım değil niye bir proje firmasıyla anlaşma yaptıysa açıklamıyor ...yapmadı mı yoksa ....o zaman satmaya niyet yok!!!

5. Windows yaz kardeş yaz bu kendini acımasız zanneden spek bozuntusu pinti adamın inadına yaz hissenin fiyatını düşürürse düşürsün ne de olsa hedef belli 10 altı düşerse topla xx olursa sat... Altın gibi hisse değersiz pinti speğin eline düşmekle gümüş olmaz.

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

6. ben patronların hisse değerlerinin umrunda olmadığını düşünmüyorum.. bence başka hesaplar peşindeler.. hisse çok sıkıştı yakında çıkar kokusu..

7. Kimler yazdı kimler geldi geçti buradan yıllarımız gitti valla bu hissede ,siz yazdıkça o açgözlü köpek daha da hırslanıyor basıyor aşağı.Patronların zaten umurunda değil.Ben çocuğa bırakacağım zaten 10 yaşında şu an üniversitede bir işine yarar.7 yıl bekledim bir 7 yıl daha beklerim problem değil.

8. arsa bedelsiz olmasada sadece kumaştan dolayı hissenin olması gereken değerler bunlar değil.. patron veya spek istediğiniz kadar baskılayın mecbur yükselecek bu hisse

Sayfa 39/296 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •