ayıptır yav bu havada yatırımcını sopalıyorsun, millet bu havada güvenip sana yatırım yaptı karşılığını veriyorsun allah gözünüzü doyursun
Mis gibi halka arz yaptı, turex saçmalığına denk geldi, yine de hissesine sahip çıktı tuttu bedelsiz açıkladı daha yeni halka arz olmuş şirket! Borsa tarihinde böyle bir şeyi göremezsiniz. Haber derseniz iyi haberlerle de destekliyor. Ayıptır ya, insan biraz utanır şirkete veya patrona dil uzatırken. Daha ne yapsın bu adam, ne bekliyorsunuz? Yeni arz ettiği hisseyi hemen geri falan almasını mı? Hiç mi borsa bilginiz yok!
Evet mis gibi halka arz yaptı hala devam ediyor halka ırz endekse bak hizaya gel
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksle ne alakası var? Endeks çıktığı icin her hisse çıkacak diye bir kanun mu var? Borsadan anladığınız bu kadarsa vay halinize! Yeni halka arz bir şirket bu, kaç kere söylemem gerek! Zaten birkaç senedir borsada olsaydı kendini ispatlamış olduğundan terste kalmamış olacaktı. Maalesef ki turexte yapılan oyun tüm halka arzları lekeledi. Bilgisiz kimseler en ufak rüzgarda korkup kaçar oldu, şirketi araştırın ve bir tane olumsuz şey gösterebiliyor musunuz bir bakın! Hiç araştırmadan etmeden arz var diye koşup almışsınız belli ki şimdi de 1 aylık olmamış hisseye dil uzatıp ağlayıp duruyorsunuz!
Arzdan alsam karda olurdum bu arada sizin borsa bilginiz muhteşem tuzlu bey
Borsadan anladığımı ve aynı sekilde halka arzdan hisse aldığımı kim söyledi size sizle tartısmaya girecek bilgi ve becerim de yok. Siz bilirsiniz hisse iyiyse iyidir.
Bilmediğinize kızmıyorum. Bilmediğiniz halde şirketi kötülemenize kızıyorum. Bir bilginiz varsa buyurun okuyalım, biz de öğrenelim. Bir merakınız varsa sorun, biliyorsa forumdaki biri merakınızı giderelim. Ancak bir şey bilmiyorsanız da şirketi karalamayın lütfen. Bu ayrıca algı oluşturduğundan yönlendirmeye girer, suçtur. İyi günler dilerim.
Yer İmleri