Grafige bakinca ;
Sanki 8 Kasım dan bu yana düşüş hareketimi tamamladım ve çıkışa hazırım dermiş gibi gruyor sanki grafik.
Grafige bakinca ;
Sanki 8 Kasım dan bu yana düşüş hareketimi tamamladım ve çıkışa hazırım dermiş gibi gruyor sanki grafik.
Kuşumuz bugün şöyle bir şahlanma yapmaz mı ki, beni kırmaz belki yapar şahlanmasini .
Dün bir ekonomistin konuşmasını dinlemiştim. Fazin düşmesi ile birlikte faizde vatandaş artık parasını bekletmek istemeyecek dedi. Bu faziden çıkan paralar ya borsaya yada yatırıma dönüşecek dedi. Bunların bir kisminin borsaya tekrar gelmesi ile borsamizda yükselişlerin devamini bekliyor muş ve yeni zirveler göreceğimizi söylüyordu. Bana da baya mantıklı geldi. Bakalim onumuzdeki günlerde bunu gorecekmiyiz.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
💵 varken neden ₺ üzerine yatırım yapsın yerli yatırımcı. Sanırım ahaber kanalında bu tür konuşmalar yapılıyor.
💵 2 yılda %100 kazandırdı. Ancak kur yüksek olunca yabancı yatırımcı kelepir fiyatı kaçırmayabilir.
Sn agha
Yabanci surekli aynı yerde parasini tutmuyor. Arada yer değiştiriyor. Bazen gıda da, bazen hisse de, bazen tahvillerde, bazen borsada tutuyor. Onlar için onemli olan zamanlamadir. Şuan ki ortama bakarsak eğer yabanci oranimiz düşük ve onlara göre çok çok ucuz hisselerimiz var. Sorunuzun cevabina gelirsek iceriye yabancı girerse dolar düşmeye başlar. Zaten dolar baya yükselmiş konumdadır. Bu siralar yataya bağlar diye düşünüyorum ben. Faizlerde zaten düşük konuma geldi. Enflasyonun altinda. Yatirim için belki iş adamları erken diyebilirler. Geriye borsa kalıyor galiba. Garanti bankası bile hisse fiyatı çok uygun bizim için demeye getirmiş açıklamasında ve alım için normal fiyatin %15 ustunu vermis. Sanırım burada ucuz olduğumuzu söylemek istemiş. Belli olmaz belki de yaniliyoruzdur. Bekleyip görücez artık.
Bunlar benim düşünceler tabi, tavsiye içermez.
Uzmanlar Aralik ayinda faiz indirim devam edeceği sinyali anlaşılınca kara bulutlar iyice çöktü sanki. Dolar 11,00 ustune çıktı. Ama şunu da bilmek lazım, 1 hafta içinde dolar bazli %10 ucuzladık sanırım 😄. Bence değerlenmemiz lazim hisse olarak. Doları artik yataya bağlasınlar ve borsaya gaz versinler zengin amcalar
Thyao sığ bir tahta gibi 18,27-17,62))
Yer İmleri