Ara vermeden dayaða devam ediyorlar. Buralarda durmasý gelecek için ümit verir. Orta-uzun vadede hala umutluyum karelden. Fonlarýn tavrý hisse fiyatýnda belirli olacak gibi.
Ara vermeden dayaða devam ediyorlar. Buralarda durmasý gelecek için ümit verir. Orta-uzun vadede hala umutluyum karelden. Fonlarýn tavrý hisse fiyatýnda belirli olacak gibi.
Bedelli iþi tam olarak bitiyor bugün galiba, kullanýlmayan varsa þirket alacaktý zaten, bugün bir açýklama gelmeli.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Çýkýþ trendi bitmedi. Biraz azaldý ama devam eder. Ne kadar gererse, düzeltmesi o kadar yukarý olur.
2 sene önce 2,5 bölünmüþ zirvesi 25,ben 3 üstünden postalamýþtým,bugün 18.20 tekrar aldýk,ya herru,ya merrru![]()
Borsada bedelliye giden þirketler babasýnýn hayrýna yapmýyor hisse satmak için yapýyorlar,balýk baþtan kokar,tek adam ne yapýyorsa onu takip ediyorlar nasýl olsa denetim yok diye !!!
Bedelliye katýlmayýp rüçhanlarý satanlar karlý çýktý. Þimdi en az %20 ucuza hisse alabiliyorlar. Ben ve benim gibi bedelliye katýlanlar ciddi kayýplar yaþadý. Soluksuz ve endeksten daha fazla düþmesi düþündürücü.
Yer Ýmleri