Sayfa 390/1003 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Viop XLII

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    spotta hergün satıcı BOFA , en büyük alıcı GARANTİ bu nasıl oluyor acaba
    Evet uzun bir süredir Spot ta öyle bir görüntü var, Garanti Yatırım her gün güne alıcılı başlar ve gün sonunda satar ve ya taşır, ama uzun süredir malı satacak alıcı bulamadığından gün sonunda da en iyi alıcı kalıyor ve taşıyor, ya da 2 kurum birbirinin karşı bacağı da olabilir ama takaslar da yabancı satışı net bir şekilde görünüyor,

2. 2013 not artışı sonrası 10 senedir düşüyor endeks.

Belki iyice çöp olunca da 10 sene yükselir kim bilir.

Net şekilde siyasi olduğunu düşünüyorum o zaman da bu zaman da. O zaman ayu olamadık toy duk ama borsadan uzak kalmayı bildim 2013 - 2015 arası. 2015 te karel, tekfen, isgsy portfoy yaptım. Orada işin tadını aldık işte ondan beri de yediğimiz dayak buradan koye yol olsa bile devam. 13 sene olmuş 10 senesi ayı piyasası, ya benim ruhum ayı ya da boğa da fil boşalması gibi sağlam gelip what a comeback dedirteceğiz bakalım hayırlısı.

Bebek hisse diyorlar ya, 1.3 maliyetle 50 bin lot karel taşıyordum sene 2015 kaç kez bölündü ne oldu bilmiyorum herhalde hiç satmasam bunca sene borsa ile uğraşmaya gerek kalmıyordu al sana bebek.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Türkiye not artışını 2013 mayıs ayında yaşadı. mr erdoğan abd'de obama ile görüşürken not açıklandı. ülke bayram yerine döndü akape medyası aracılığı ile. o not kararı ne kadar siyasiyse bugün olan da o kadar siyasidir. veya değildir. kafaya takmayın. görünüşte üreten bir ekonomi olabilir. ama yüksek vergiler ile belli bir zümre ve mülteciler fonlanıyor..

ülke insanı köleleştirilmiş durumda. dünyanın en yüksek vergileri.. buna kafayı takın. 20 yıldır bu kadar yüksek vergiler nereye harcandı..kimlere yedirildi. kafaya takılması gerekn konular bunlar. yabancılar notunu arttırır indirir bence haber değeri yok olmamalı eğer güçlü bir ülkeyiz diyorsak.

Dr. Öğr. Üyesi Tuğberk ÇİTİLCİ
    @atugberk
    Sonia Sotomayor yakın zamanda #halkb için kararını açıklayabilir. F16 üzerinden devam eden ABD - NATO - Türkiye görüşmeleri ve ilişkileri açısından bir sonraki adım için kritik
    newsmax.com
    Sotomayor's Decision Could Have Big Impact on US-Turkey Relations
    ÖS 1:45 · 11 Tem 2022·Twitter for iPhone

YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Dr. Öğr. Üyesi Tuğberk ÇİTİLCİ
    @atugberk
    Sonia Sotomayor yakın zamanda #halkb için kararını açıklayabilir. F16 üzerinden devam eden ABD - NATO - Türkiye görüşmeleri ve ilişkileri açısından bir sonraki adım için kritik
    newsmax.com
    Sotomayor's Decision Could Have Big Impact on US-Turkey Relations
    ÖS 1:45 · 11 Tem 2022·Twitter for iPhone

YTD
    JP Morgan kamu bankaları notu borsada bu hisselerin düşüşüne neden oldu.

Vakıfbank hedef fiyatını 5.40 den 2.30 TL ye çeken kurum,
    Halk Bankası nın fiyatını da 5.20 den 2 liraya indirdi.
    https://www.paramedya.com.tr/devami/...sseleri-vurdu/

Finish islamcılar için moratoryumla olacak gibi..
    3 vakte kadar..Kasımı geçelim görelim..

7. sey 17.40 a gıder gıbı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Almanya’da kış hazırlığı: Halka açık ‘ısınma alanları’ oluşturulması planlandı.
    Türkiye de şu dönem yapılabilecek en iyi kış hazırlığı tedarik zincirinin son halkası şehirlerde yaşayanlar için kışa bol miktarda kurutulmuş sebze, meyve, salça ve reçel stoklamak Ağustosun ayının sonuna kadar her türlü sebze ve meyve fiyatları ucuzlamış iken.
    Derin dondurucu demiyor onunda çalışma şartı elektrik ve yüksek maliyeti olması.
    Şehirlerde nakliye ve tedarikten dolayı çok yüksek astronomik maliyetleri olma ihtimali var.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 390/1003 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •