Sayfa 390/614 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

Alıntı Originally Posted by Senirkent Yazıyı Oku
    Sayın UFUK35

Hedef 29 demistim. Bu hedef gerçekleşti. Şimdiki hedef 28,50 seviyeleri. Daha sonta hedef 31 Mart Seçimleri. Seçimlerden sonra bende Cmbtn alıp, araniza katılacağım 28 ya da 29 lu fiyatlardan arkadaşlar. Yatırım Tavsiyesi Kesinlikle Değildir, burada yazılanlar sadece kendi şahsi düşüncelerimdir.
    Tabi o tarihe kadar bedelsiz veya hisseyi zıplatacak bir haber gelmezse. Malum genelde bir hisseyi yıllarca taşırsın bir halt olmaz elinden çıkarırsın bir de bakmışsın ki Şansız Bedevi konumuna düşmüşsün.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

2.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Tabi o tarihe kadar bedelsiz veya hisseyi zıplatacak bir haber gelmezse. Malum genelde bir hisseyi yıllarca taşırsın bir halt olmaz elinden çıkarırsın bir de bakmışsın ki Şansız Bedevi konumuna düşmüşsün.
    Sayın UFUK35,

Söylediğin her şeye katılıyorum ve sana hak veriyorum dostum. Ama sen önce 28 li seviyelerde küçük yatırımcıya, düşük işlem hacmi ile sıkıcı seanslarla spekülatör denilen ör.sp. çocukları tarafından yapılması muhtemel satış baskısından sonra, eğer bu hissede birileri kalabilirse, muhtemelen hakkıdır para kazanması. Bu hisse, bir gün yükseliyorsa, uzun sure yavaş yavaş düşerek keriz silkelemesi yapıyor. Bence spekülatör, önce bu hissede keriz silkelemedi yapmadan bu hisseyi yükselmeyecek gibime geliyor. Bunun için kosa vadede hedef 28,50 seviyelerini test edebilir gibime geliyor dostum. Zaten daha sonra Secimler nedeniyle bir sure de beklemeye geçecek gibime geliyor. Bence eğer bir hareket yaparsa, Secimden sonra bu hareketi yapabilir diye tahmin ediyorum.

Kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi Değildir. Burada yazılanlar, sadece benim şahsi düşüncelerim olup, bu düşüncelere gore hareket edenlerin uğradığı kazanç ya da kayıplardan kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    .
    öncelikle sizin portföyünüz benden çok daha yüksek.siz beni büyük , kendinizi küçük yatırımcı olarak yazmışsınız.
    beklenti olarak ne aşağıda ne yukarıda bir rakam vermek doğru olmaz.sizin 29 ve 40 tl gibi rakamlarınız beni bağlamaz.
    sadece gayrimenkulleri bulabildiğim kadarıyla yazayım.
    çiğli 4950 m2
    torbalı 14744 m2
    nazilli 25474 m2
    koyundere 8807 m2
    Burhaniye 9429 m2
    Akhisar 9214 m2
    aydın 11993 m2
    urla özbek x m2
    manisa 20724 m2
    zeytindağ 19389
    bu arsaların tamamı bilançoda yaklaşık 8 milyon tl gözükmekte iken sadece manisadaki tek arsa 17 milyon tl.ye satıldı.
    yatırım amaçlı gayrimenkuller ;
    sadece benim bulabildiğim çeşmede yaklaşık toplam 25 dönümlük bir arsa ve bir arazi ve kemalpaşada 62 bin m2 lik arazi 2 yıllık değerleme farklarına bakın...
    bunlar sadece arsa arazi. binalar var mı nedir ne kadar siz araştırın.

şirket isterse 3 -4 yılda özkaynakları sıfıra düşürebilir isterse uçurabilir.şimdilik yoğurdum ekşi havasındalar.
    şirket küçük yatırımcı dostu değil.kendi içlerinde tam kurumsallaşmaya rağmen borsaya açık anlamda bir ışıklar gurubundan ihlas gurubundan hiçbir farkı yok.iddia ediyorum ışıklar gurubunun yatırımcı ilişkileri kurumsallaşma ve şeffaflıkta bunlardan iyidir italyaya götürülen her kalemi hak ve görev olarak gördükçe de işimiz zor.ben 10 yılı geçkindir bekliyorum bir o kadar daha bekliycem.
    verdiğim rakamlar benim sahsi bulduklarımdır .yanlış olabilir .şirket maalesef bu konular hakkında ısrarla bilgi vermekten kaçınıyor.herkez kendi araştırmasını yapsın.
    yatırım yavsiyesi değildir
    izmir şehir içinde altındağda 10201 m2 arsayı yazmayı unutmuşum.
    bunlar bulabildiklerim.
    bulamadıklarım ve binalar hariç...

yatırım tavsiyesi değildir

4. vallaha arsalaraı parça parça satıp paraları iç ediyorlar sanki..

6 yıl kadar önce satılıp fona devredilen paralardan daha haber yok..

hakikaten ne oldu o arsa paralarına..

belkide ben kaçırmışımdır..bilen varmı..

5. Yarın artık 29 'un altı denenecektir gibime geliyor. Çünkü Seçimlere kadar olan süre çok azaldı. eğer 29 'un altını düşük bir işlem hacmi ile kırabilirse, bu hafta içinde hedef 28,50 - 28,60 seviyeleri olacaktır gibime geliyor. Bence bu hissede Spekülatörler de var. Bazılarının dediği gibi serseri trade eden yatırımcılar da var. Bu gün 29,30 seviyesini bile geçemeyen güçsüz ve kuvvetsiz bir Cmbtn hissesi var. İşlem hacmi bile oldukça zayıf. Komedi ve tiyatro gibi valla. Bu hisseye daha önce yatırım yapma manyaklığı ve aptallığını yaptığım için kendimi hiç bir zaman af etmeyeceğim.

Kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi Değildir. Burada yazılanlar, sadece benim şahsi düşüncelerim olup, bu düşüncelere gore hareket edenlerin uğradığı kazanç ya da kayıplardan kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.[/QUOTE]

Yanlış anlama ama hisselerini satmışsın, kurtulduğu için de çok mutlusun. Sürekli burada yazmanı ve kötülemeni anlamıyorum. Ha amacım sizleri uyarmak diyorsan. Teşekkürler ama gerek yok. Şayet başka hisse almışsa o topiği takip etmeni öneririm.

7. bazıları kendini kurnaz, karşısındaki aptal sanıyor.Kızmama rağmen gülüp geçmek istiyorum. Kimse yediği yemeği burnuna sokmuyor , temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar daha fazla küçülmeyin bırakın bu ayak oyunlarını Kul hakkının ne kadar bir günah olduğunu anlatmama gerek yok lütfen aynı şeyleri yazıp duran arkadaşın dikkatine istesen X fiyattan al ama kendin bil ……..

8.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Yanlış anlama ama hisselerini satmışsın, kurtulduğu için de çok mutlusun. Sürekli burada yazmanı ve kötülemeni anlamıyorum. Ha amacım sizleri uyarmak diyorsan. Teşekkürler ama gerek yok. Şayet başka hisse almışsa o topiği takip etmeni öneririm.
    Sayın Magnetic,
    Sizin de dediğiniz ve tahmin ettiğiniz gibi niyetim Rahmani; asla Şeytani değil. Amacım sizi ve sizin gibi çok değerli yatırımcıları uyarmaktır. Benim gibi 10 yıl bu adi ve ******** Cmbtn hissesini taşıyan; yakın zamanda da zararına satan ve hala da bu hisseyi almayan ya da almaktan korkan biri olarak, tek amacım bu hissedeki adi ve pislik spekülatör tarafından bu hissenin asla ve asla o istemeden Yükselemeyeceğini ANLATMAKTIR. Amacım asla ve asla bu adi ve ******** hisseyi KÖTÜLEMEK değildir. Zaten bu hisse de, haftada bir gün yükseliyorsa, haftanın diğer günleri aşağıya doğru düşüyor. Sanırım bu iş de uzun bir süre (en azından Speğin canı isteyene ya da keyfi gelene kadar) böyle devam edecek ve bu hisse 28 ila 29 bantlarında derin bir kış uykusunda bekleyecek gibime geliyor. Bu hissede 10 yıldan beri herhangi bir Analiz ya da Tekniğin işlediğini de hiç görmedim. Kendi kafasına göre ve sebepli-sebepsiz yere olumlu ya da olumsuz yönde hareket ediyor. Aksi halde 1.770.000 TL sermayeli bu hisse, 9.000.000 TL civarı üç aylık kar açıklayacak; eğer bu başka bir hisse de olsaydı en az 2 gün üst üste tavan yapardı. Herkese bu hissede hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Elimde şu an herhangi bir hisse olmadığı için, hangi hisseyi alabilirm diye, eski belalım ve göz ağrım olan, çok büyük maddi kayıplar yaşadığım bu hisseyi takip ediyorum. Burada yazılan her şey sadece kendi düşüncelerim ve tahminlerimdir. Kesinlikle herhangi bir kimseye Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 390/614 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •