En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Sayın UFUK35,
Söylediğin her şeye katılıyorum ve sana hak veriyorum dostum. Ama sen önce 28 li seviyelerde küçük yatırımcıya, düşük işlem hacmi ile sıkıcı seanslarla spekülatör denilen ör.sp. çocukları tarafından yapılması muhtemel satış baskısından sonra, eğer bu hissede birileri kalabilirse, muhtemelen hakkıdır para kazanması. Bu hisse, bir gün yükseliyorsa, uzun sure yavaş yavaş düşerek keriz silkelemesi yapıyor. Bence spekülatör, önce bu hissede keriz silkelemedi yapmadan bu hisseyi yükselmeyecek gibime geliyor. Bunun için kosa vadede hedef 28,50 seviyelerini test edebilir gibime geliyor dostum. Zaten daha sonra Secimler nedeniyle bir sure de beklemeye geçecek gibime geliyor. Bence eğer bir hareket yaparsa, Secimden sonra bu hareketi yapabilir diye tahmin ediyorum.
Kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi Değildir. Burada yazılanlar, sadece benim şahsi düşüncelerim olup, bu düşüncelere gore hareket edenlerin uğradığı kazanç ya da kayıplardan kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.
vallaha arsalaraı parça parça satıp paraları iç ediyorlar sanki..
6 yıl kadar önce satılıp fona devredilen paralardan daha haber yok..
hakikaten ne oldu o arsa paralarına..
belkide ben kaçırmışımdır..bilen varmı..
Yarın artık 29 'un altı denenecektir gibime geliyor. Çünkü Seçimlere kadar olan süre çok azaldı. eğer 29 'un altını düşük bir işlem hacmi ile kırabilirse, bu hafta içinde hedef 28,50 - 28,60 seviyeleri olacaktır gibime geliyor. Bence bu hissede Spekülatörler de var. Bazılarının dediği gibi serseri trade eden yatırımcılar da var. Bu gün 29,30 seviyesini bile geçemeyen güçsüz ve kuvvetsiz bir Cmbtn hissesi var. İşlem hacmi bile oldukça zayıf. Komedi ve tiyatro gibi valla. Bu hisseye daha önce yatırım yapma manyaklığı ve aptallığını yaptığım için kendimi hiç bir zaman af etmeyeceğim.
Kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi Değildir. Burada yazılanlar, sadece benim şahsi düşüncelerim olup, bu düşüncelere gore hareket edenlerin uğradığı kazanç ya da kayıplardan kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.[/QUOTE]
Yanlış anlama ama hisselerini satmışsın, kurtulduğu için de çok mutlusun. Sürekli burada yazmanı ve kötülemeni anlamıyorum. Ha amacım sizleri uyarmak diyorsan. Teşekkürler ama gerek yok. Şayet başka hisse almışsa o topiği takip etmeni öneririm.
bazıları kendini kurnaz, karşısındaki aptal sanıyor.Kızmama rağmen gülüp geçmek istiyorum. Kimse yediği yemeği burnuna sokmuyor , temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar daha fazla küçülmeyin bırakın bu ayak oyunlarını Kul hakkının ne kadar bir günah olduğunu anlatmama gerek yok lütfen aynı şeyleri yazıp duran arkadaşın dikkatine istesen X fiyattan al ama kendin bil ……..
Sayın Magnetic,
Sizin de dediğiniz ve tahmin ettiğiniz gibi niyetim Rahmani; asla Şeytani değil. Amacım sizi ve sizin gibi çok değerli yatırımcıları uyarmaktır. Benim gibi 10 yıl bu adi ve ******** Cmbtn hissesini taşıyan; yakın zamanda da zararına satan ve hala da bu hisseyi almayan ya da almaktan korkan biri olarak, tek amacım bu hissedeki adi ve pislik spekülatör tarafından bu hissenin asla ve asla o istemeden Yükselemeyeceğini ANLATMAKTIR. Amacım asla ve asla bu adi ve ******** hisseyi KÖTÜLEMEK değildir. Zaten bu hisse de, haftada bir gün yükseliyorsa, haftanın diğer günleri aşağıya doğru düşüyor. Sanırım bu iş de uzun bir süre (en azından Speğin canı isteyene ya da keyfi gelene kadar) böyle devam edecek ve bu hisse 28 ila 29 bantlarında derin bir kış uykusunda bekleyecek gibime geliyor. Bu hissede 10 yıldan beri herhangi bir Analiz ya da Tekniğin işlediğini de hiç görmedim. Kendi kafasına göre ve sebepli-sebepsiz yere olumlu ya da olumsuz yönde hareket ediyor. Aksi halde 1.770.000 TL sermayeli bu hisse, 9.000.000 TL civarı üç aylık kar açıklayacak; eğer bu başka bir hisse de olsaydı en az 2 gün üst üste tavan yapardı. Herkese bu hissede hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Elimde şu an herhangi bir hisse olmadığı için, hangi hisseyi alabilirm diye, eski belalım ve göz ağrım olan, çok büyük maddi kayıplar yaşadığım bu hisseyi takip ediyorum. Burada yazılan her şey sadece kendi düşüncelerim ve tahminlerimdir. Kesinlikle herhangi bir kimseye Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri