Sayfa 391/556 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Keremece Yazıyı Oku
    Bekleyen kelle paça çorbasını içer... Bugün portföy ün yüzde 10 u kadar daldım... Sabah Bi aksiyon oldu işte... Bol sans...
    6,47 e olan munu sen mi uzattın bari 6,45 üzerinde tutta teknikçiler gelsin.

2.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    6,47 e olan munu sen mi uzattın bari 6,45 üzerinde tutta teknikçiler gelsin.
    6.32 6. 38 iş den çizdim ben girince info 43 e kadar aldı sonra salıncak tekrar 39 43 garanti den çizdim sonra da 47 oldu xaten... Seyreden görmüştür...

Alıntı Originally Posted by Observe Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla uygulamayı ideal geliştiriyor. Info'nun uygulaması da İdeal'in yeni mobil uygulamasının info'ya uyarlanması şeklinde görünüyor. Tuna Çetinkaya, yeni uygulamanın eskiye güncelleme olarak değil ayrı bir uygulama olarak yayınlanacağından bahsetmişti Instagram yayınında. Görünen o ki Appstore'dan reject yemişler.

Süreç fazla uzamış olsa da şirket performansı tamamen bu uygulamaya bağlıymış gibi bir algı oluştu. Play Store tarafından baktığımda mevcut uygulama en son 28 Kasım 2019'da güncellenmiş, yani gördüğümüz o büyük gelir artışları iyi ya da kötü bu uygulamayla gerçekleşmiş. Mevcut uygulama, terminal kullanmayan nispeten küçük portföylü yatırımcılar için önemi büyük olabilir ancak ben çok kritik görmüyorum. Tabi ki ne kadar erken çıkarsa o kadar iyidir.

Hisse performansının iyi olduğu dönemde bir kaç günlük hacim düşüşü, mobil uygulamanın gecikmesi vb. çok ön plana çıkmazken bir süre hisse düşüşe geçince bu problemler tekrar önem kazandı. Bence asıl eurobond, yabancı hisse alım satımı gibi yeni iş kollarından anlamlı bir kar gelecek mi, müşteri artışındaki ivme sürüyor mu, hacimlerin % kaçı müşterilerin % kaçı tarafından gerçekleştiriliyor, bunların kaybedilme riski ne kadardır vs bunlara odaklanmak gerekiyor.
    Güzel yorum. Haklısınız ama unutmayınki bir gerçek şu yeni gelen müşteriler info trade i beğenmiyor ki burda bazı arkadaşlar kaçtığını veya arkadaşlarına hesap açtırmalarına rağmen kaçtıklarını veya kaçacaklarını söylediler. Bu noktada hesap açmak malum çok kolay. Rakiplerinki ortada ki info yeni bir yazılıma geçiyor. Aslında eksiklik gören kendileri. Eee peki bizim şikayetimiz ne? Ha aralık ilk hafta dediler ha ortası ha sonu ha yılbaşı hediyesi dediler, ortada bişey gören var mı? Yok. Kim beklentiye soktu? Kendileri. İşte burda bir sıkıntı olur demekki değil mi? Sıkıntı ne olur peki? Para sıcaktır, hemen kaçar. Hele bu zamanda 2 parmak arasında çok kolay.
    Yeni sürüm bence önemli. Bekliyoruz.test edeceğim. İnsandır hatası olur, bir kereyi daha hak eder düşüncesini bu kurum içinde yapacağım.Boşalttığım portföyü geri yerine koymak istiyorum fazlası ile. Bakalım ne olacak. Kendi adıma ayrı bir nokta varki onu halletmişlerse düzenli alımlar ve temettüler artık infodan olacak. Bakalım hayırlısı

4.  Alıntı Originally Posted by Keremece Yazıyı Oku
    Bekleyen kelle paça çorbasını içer... Bugün portföy ün yüzde 10 u kadar daldım... Sabah Bi aksiyon oldu işte... Bol sans...
    Bi yerden %6-8 civarı almaya çalışıyorum becerebilirsem hemen damlayacağım..

Genel Md. ayrılınca viop hacmi yerine gelmiş ne hikmetse

5. İslemlerin büyük çoğunluğu mobilden ve Sürekli donan takılan mobil platformda kimse islem yapmak istemez oysa güzel UI design’li işlevsel bi uygulamada insanın daha çok al sat yapası gelir.

Burada ben RLC44’e katılıyorum. sureci acemiliklerinden çok kötü yönettiler. Bir kaç Twitter kullanıcısına beta uygulamayı verip, pek yakında diye insanları sabirsizlandirip, bekletmeleri ters etki yaptı. Bakın yapı kredi yatırım mesaj atmış “akşam güncelleme gelecek yükleyin”. bu kadar basit.

Ne kadar beklentiyi yükseltirseniz hayal kırıklığı da o kadar büyük olur.

Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    İslemlerin büyük çoğunluğu mobilden ve Sürekli donan takılan mobil platformda kimse islem yapmak istemez oysa güzel UI design’li işlevsel bi uygulamada insanın daha çok al sat yapası gelir.

Burada ben RLC44’e katılıyorum. sureci acemiliklerinden çok kötü yönettiler. Bir kaç Twitter kullanıcısına beta uygulamayı verip, pek yakında diye insanları sabirsizlandirip, bekletmeleri ters etki yaptı. Bakın yapı kredi yatırım mesaj atmış “akşam güncelleme gelecek yükleyinâ€. bu kadar basit.

Ne kadar beklentiyi yükseltirseniz hayal kırıklığı da o kadar büyük olur.
    Eywallah ortağım.aklın yolu bir. Onlar kitaplı yatırım uzmanları ise biz tahtakalesiyiz. Öyle oxford kitaplarında nüanslar yazmaz.

Oxfordda ne üniversiteymiş be. Her cacığa bi deyim oluyor

8.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Bi yerden %6-8 civarı almaya çalışıyorum becerebilirsem hemen damlayacağım..

Genel Md. ayrılınca viop hacmi yerine gelmiş ne hikmetse
    Bende çok güvendiğim Bi şirketin yüzde 6.8 ini almış durumdayım... Allah sonumu hayır etsin... Oradan ufak ufak kar aldıkça info ya geleceğim... Bekleyen çorbayı içecek.... Mart sonuna kadar hacim ler coşar... Bitcoin rallisi bitmek üzere şimdi altcoin ler uçacak... Yabancı yerli yatırımcı coin lere çok kaydı... Asıl orada kar realizaayonu başlayınca görün hacimler nasıl olacak... 2021 de para kazanamayan akıllı yatırımcı kalmayacak ama kumarcılar para kazanamayacak 2020 gibi))

Sayfa 391/556 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •