Hedef finansal infodan temettü alabilecektir bu sayede. Aldığı temettüyü varsa grup şirketlerine direk enjekte edebilir, daha güçlü bir yapıda olur. Ee halka arz vs. Olursa da patron için tekrar ballı kaymak olur info devir Sn. Pembepanter haklı
Hedef finansal infodan temettü alabilecektir bu sayede. Aldığı temettüyü varsa grup şirketlerine direk enjekte edebilir, daha güçlü bir yapıda olur. Ee halka arz vs. Olursa da patron için tekrar ballı kaymak olur info devir Sn. Pembepanter haklı
Da. Çakıldı kaldı buralarda. Hacimlerde iyi kötü işmen 17.28 den bi tepki verdi, daha da verecek gibi de duruyor. Ama bu tam ölü.
Ben kapta son çeyrek şube açma haberi duymadım. Finansal giderler çok artmayacaktır bence
Arkadaşlar size bir haber vermek istiyorum. Mobil uygulama aplikasyon işlemlerinin onayının geldiği ve hafta içinde uygulamanın başlayacağını info yatırım instgram canlı yayınında Genel Müd. Yrd Bülent Kırımlı tarafından açıklanmış bulunmaktadır. Tüm info yatırımcı dostlarımıza hayırlı olsun. İyi Akşamlar..
Mert Yilmaz’ın proğramının son 10 dk bakın Program esnasında online izleyen Bülent Kırımlı Canlı yayında Mert Yılmaz’a Bilgi verdi.
İnfo yatırım Şampiyonlar ligi instgram canlı yayını
Yer İmleri