Sayfa 391/999 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Kumarbaz denilince "Redkit"deki " 1 e 10 bahse girerim yine kurufasulye" repliği aklıma geliyor.
    Kumarbaz her ortamda, her araçla kumar oynar. Borsayı suçlamaya gerek yok. Oynayan tipitip kağıdıyla da kumar oynar Olay kişinin kendisinde ve olaya yaklaşımnda bitiyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Bu para girişini başlatan adamlar bu para çıkışını başlattığı an siyasette bir kaç partiyi ve bir kaç oyuncuyu kolaylıkla devirebilir. Hatta amaçları bu bile olabilir.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    60 milyarı geçti hatta merkezin kasası artıya dönebilir diyorlar.
    FAİZ SEBEP DÖVİZ NETİCE benim sloganım.
    üretime gelmiyor coniler
    SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Abi merakımı mazur görün. Bahsettiğiniz halka arzlarda 1000₺ civarı lot düştü. Elinde bu kağıtlar olanlar üzülse ne sevinse ne? Arzlarda yüksek lot alabilmenin bir yolu varsa buradan paylaşabilir mi? Sıkıntı oluyorsa özelden yollayabilir mi?

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Son halka ırzlardan lilak ve koton alanlar ona atlayanlara uzun atlama yaptılar.
    Sıradan bir insan

4. Bu arada mert45 abi yaklaşık 20 gündür yazmıyor. Umarım bir sıkıntı yoktur
    Sıradan bir insan

5.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Abi merakımı mazur görün. Bahsettiğiniz halka arzlarda 1000₺ civarı lot düştü. Elinde bu kağıtlar olanlar üzülse ne sevinse ne? Arzlarda yüksek lot alabilmenin bir yolu varsa buradan paylaşabilir mi? Sıkıntı oluyorsa özelden yollayabilir mi?
    Tavan tavan gidiyor diye çok atlayan oldu malı yüklenmişler umutla. Sayfalarını okursan anlarsınız hocam

6. Bozkurt reis parayı nerede dağıtıyorlar oraya gidelim de sıra bekleyelim. Güneşin anlacında yanmayalim

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reis parayı nerede dağıtıyorlar oraya gidelim de sıra bekleyelim. Güneşin anlacında yanmayalim
    Agrot diye bir hisse var, biz konu komşu tüm mahalleli olarak bugün o tahtada trade etmeye başladık ama robotun çok hızlı olmalı, yımırtalı pide almaya çalışırken köfte ekmek ısmarlayabilürsün
    Hamdım Piştim Yandım

8. Ayasofya abi burda hergün para dağıtıyorlar, yohusa sana vermiyorlar mı
    Bak şindi
    Hisse piyasaları kadın gibidir.
    Çirkinle nikahlatırlar güzel ile flört yaptırırlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 391/999 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız