Sayfa 392/1002 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kendini firari iken, ağırlaştırılmış müebbet almış FETO'cu gibi saysın.
    Bence Almanya yenildi diye bizde yenilmiş sayılalım, olayı böylelikle kapatalım.

Yok yok moruk o tarz işler şimdi ağzımızın tadını bozar o kadar şeetmiyelim şimdi,ilerde belki şeederiz o konuyu da şimdi şeetmesek daha iyi.

Şimdi bağırta bağırta dedin mi yok yok sakıncalı o topa hiç girmeyelim moruk.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Teori de
    Onları sen hediye ettin yada sattın
    Ya orları onlara Sonuçta Türkiye toprağı
    İstesen bağırta bağırta da alabilirsin
    O konuda sıkıntı yok ta
    Sadece arkadaşlık bozulur
    Mesela boğazda özellikle Alman ve Fransız toprağı bol
    İstanbul boğazı Avrupa yakasında
    Biz de. Caber kalesini bıraktık suriyede teoride bizim ama istersen bi git dolaş gel
    Teori derken sanırım uluslararası teamüller böyle. İstedikten sonra direkt istediğiniz ülkeye de girersiniz ama sonucu işte dediğiniz gibi.

Hayır gerekirse elbet bağırtırız da şimdi ne gerek var di mi efendim.

6. bu hayat pahalıllığ Özal döneminde de olmuştu hiç unutmuyorum Özal hep yurtdışına giderdi zamı millete millete o kitler dışarda iken zam olurdu ben yaşadım böyle bir dönemdi fiyat kontrolü yoktu herkes kafasına göre Ergün zam yapıyordu su şeker un yağ artıyordu gün ve gün seçim olmuştu yüzde 2 civarı oy alıp barajın altında kalmıştı dönem aynı döneme gidiyor seçim sanki kaçınılmaz gibi duruyor tahminim

7.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Teori derken sanırım uluslararası teamüller böyle. İstedikten sonra direkt istediğiniz ülkeye de girersiniz ama sonucu işte dediğiniz gibi.
    Şöyle diyim
    Uluslararası teamül hikaye
    Güç var sadece tek o geçerli
    Mesela o toprakların boğazdaki bazılarını biz de bir güç ten Korkupta onlara verdik
    Yoksa sultan aptal mı versin
    Dünyanın en değerli arsalarını
    Yani ben tabi şaka yollu yazdım onu
    Ama ciddiyette güçlüysen geri alıyo olman orları on dakka sürmez

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bu hayat pahalıllığ Özal döneminde de olmuştu hiç unutmuyorum Özal hep yurtdışına giderdi zamı millete millete o kitler dışarda iken zam olurdu ben yaşadım böyle bir dönemdi fiyat kontrolü yoktu herkes kafasına göre Ergün zam yapıyordu su şeker un yağ artıyordu gün ve gün seçim olmuştu yüzde 2 civarı oy alıp barajın altında kalmıştı dönem aynı döneme gidiyor seçim sanki kaçınılmaz gibi duruyor tahminim
    Kafa biraz karışık galiba, Özal hiç % 2 oy alıp s.ktir olup gitmedi, Ecevit olmasın o?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 392/1002 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •