Sayfa 392/1001 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. cok tesekkurler ben 10 mesaj attim ama anlasilmak istenmiyor. anlamak istenmiyoir baska noktayalara cekiliyor
    Benim iddiam su idi :yeniden soyluyorum Vakkodan alisveris yapan bir insan icin 5000 tl bagis ne demek devede bir tuy bile degil
    baska baska seyler yazar konu farkli yere gider mesajinda yazdi g_t edecekti edemez
    benim icin konu kapanmistir!!! G_t olan olmayan belli oldu

sayesinde losev e para gitmis mis istersen sunuda iddia ederim onun viop portfoy miktarin kadarindan fazlasini ben 6 ay icerisinde bagis yada hayir yapiyorumdur bununda iddiasini girebiliriz

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bence fotoya gerek yok. Hatta Vakko kıyafetler olabilir her evde, hatta benim bile bir gömleğim vardı galiba(sözde düzen karşıtı adamız).

Bu debate i kazanmak istiyorsan sen de LÖSEV e 5000 bağış yap…yapamaz dediği o zaten…ayrıca kendisi de yapmış bağışı.
    Son düzenleme : Culpable; 05-12-2021 saat: 19:52.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    konumuz lösev bağışı falan değil eleman vakkodan alışveriş yapıyor sonrada çiçek yağı bilmem ne demiş....ben de koyarım buraya fotosunu deyince kıvırttı yok lösev yok çakma bilmem ne...kimin nereye bağış yapacağından kime ne? konumuz bu değil cauti...

lafı ortada efendim tutarsızlıkmış...yani alamaz yalan söylüyor diyor üstü kapalı...bende aldım koyarım fotosunu deyince bu sefer lösev mösev çakma cart curt kıvırttı...

yapmışsa yapmış...gece gece sayemde löseve para gittii..

ayrıca bir arkadaş hakikaten söylesin buraya cepten nasıl foto koyulur koyayım...hiç sorun değil...2 dk lık iş...
    Ben seni anlıyorum, bu bir çeşit hastalık. Bunun sahip olunan parayla ilgisi de çok yok. Benzin alış verişinden puan toplarım. Xc90 a binsem de toplamaya devam ederim, benim için bir çeşit optimizasyon bu.

Ama sen bu vesileyle güzel bir bağış yap, herkes mutlu olsun
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Aslında konu güzel yerlere geldi, bu vesileyle losev hatırlandı, şuan bu sayfayı okuyan hayırsever illaki çıkacaktır, haydi arkadaşlar loseve destek
    Hamdım Piştim Yandım

4. ben de ralph lauren kazak giyiyorum isteyene foto atarim.
    simdi baktım 2500 falan.
    zamanında esnaf abi bana dedi ki bak sen bu markayi bilmezsin ama efsolardandir.
    bu kazak defolu ondan bu paraya. ama defosu belli olmuyor dedi.
    lan benim etrafimdaki aveller ne anlar defoyu ver sunu dedim.

6 senedir duvarlara vuruyom.
    gece yatarken giyiyom. gram bozulma yok
    canım kazağım bu kişi da çıkartır bana.

ayni adam bana yazın da lakost tişört gösterdi bak al bunu bu da defolu .
    bi daha babayı alırsın dedi almadim.
    garibin yuzu gulur mu anasini keseyim.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aslında konu güzel yerlere geldi, bu vesileyle losev hatırlandı, şuan bu sayfayı okuyan hayırsever illaki çıkacaktır, haydi arkadaşlar loseve destek
    Aynı fikirdeyim. Bağış ihtiyacı varmış arkadaşlarımızın sayesinde vesile oldular. Allah kabul etsin.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aslında konu güzel yerlere geldi, bu vesileyle losev hatırlandı, şuan bu sayfayı okuyan hayırsever illaki çıkacaktır, haydi arkadaşlar loseve destek
    Neyse kaybettigimiz paranin bir kismi bagisa gitti. Yalan yok ufak bir short denememiz olmustu kasla goz 50 binlik etmisti iblis. Kazandigi para illaki longtandir. Kendi adima zarari mahsup ettim reis 45 bin zarar var. Yilanoglundan gireni cikartmam ise herhalde 3 yilimi alir. Tabii yilanoglu bu seviyede kalirsa.

7. bugün olağan üstü bir durummu var

Genelde hafta sonu benle ayasofya burada olurduk.

Burada arkadaşız iyi kötü stres atıyoruz. Yıllardır birbirimizi tanırız. Aman diyiyim üç günlük dünya için kalp kırmayalım. sabaha çıkacağımız belli değil.

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Neyse kaybettigimiz paranin bir kismi bagisa gitti. Yalan yok ufak bir short denememiz olmustu kasla goz 50 binlik etmisti iblis. Kazandigi para illaki longtandir. Kendi adima zarari mahsup ettim reis 45 binzarar var. Yilanoglundan gireni cikartmam ise herhalde 3 yilimi alir. Tabii yilanoglu bu seviyede kalirsa.
    50 kontrat short atmistim buraya ac kapa ac kapa 20bin zarar var . Dolardan dolayida yaklasik 40bin var yani o pozisyonun zarari 60bin felan [teminat icin dolar bozdurmustum]
    Daha oncede yazmistim ben viopdan kazandigim para ile yemek yemem . Hayir bagis hic yapmam. Her turlu haram var ama mesela viop da faiz calismaz benim hesaplarda viopdan kazandigim zaman 3 kutu 4 kutu madura 5 yada ghurka alirim. Yada hanim el koyar gider alisveris yapar
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 392/1001 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •