Sayfa 391/1001 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Vakkodan alisveris yapabiliyorsan bu bagisi yapmak zor olmaz yapip dekont koyabiliyorsan ne mutlu sana ama koyamiyorsun hayal dunyasinda ve kumda oyna
    iste hem hayir yapmak hemde bir insani g_t etmek bu kadar basit
    simdi git ya bagis yap yada kumda oyna
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    lan oğlum bırak şimdi çakma çukma falan kıvırtma...şimdi de viop ekstre bilmem ne...culpable hayatında tanmadığın yüzünü görmediğin insanlar hakkında yorum yapma seni rezil rüsva ederler...edeceğim de birisi anlatsın şu foto çekme işini edeceğim seni...canım ne zaman hani kuruma isterse bağışlarım yahu sana ne? senin söylemenle mi yapacağım? konumuz o değil kıvırtma...

3. konu benim icin kapanmistir Turkoglu
    kiviran kivirmayan bosver bunlari aycicek yagina 7 tl zam yapmis bu pezzolar gene
    beymende dolce lerin tavan fiyati 6900 tl idi pezzolar onlarida 12bin tl ye cikarmislar fiyatlari gorunce sinirlendim almadan eve geri dondum nasil uyurum ben simdi bu gece o dolce ayakkabiyi ve aycicek yagini almadan ?
    simdi dusunuyorum hangisine sinirleneyim aycicek yagi 7 tl artmis buna mi yoksa dolceler 5000 artmis buna mi en iyisi ben kacayim yemege 2 duble raki icip stresimi atayim nasil olsa yaga ve dolce lere gelen zamalardan sonra bu gece rahat uyku olmaz bende kahkah:

cumleten iyi aksamlar verdigimiz rahatsizlik ve mesaj kalabaligi icin kusura bakmayin bazen boyle tutasiz mesajlari ifsa etmek iyi oluyor hayal dunyasindan uyandiralim diyorum ama uyanmiyor bunlar
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Vakkodan alisveris yapabiliyorsan bu bagisi yapmak zor olmaz yapip dekont koyabiliyorsan ne mutlu sana ama koyamiyorsun hayal dunyasinda ve kumda oyna
    iste hem hayir yapmak hemde bir insani g_t etmek bu kadar basit
    simdi git ya bagis yap yada kumda oyna
    Culpable abi ben vakkodan alış veriş yapmıyorum, eğer yapsaydım şu yazına cevap olarak losev bağış dekontunu atardım.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    pazardan alışveriş yapanda löseve bağış yapabilir bozkurt...illa vakkodan alışveriş yapman gerekmiyor...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Culpable abi ben vakkodan alış veriş yapmıyorum, eğer yapsaydım şu yazına cevap olarak losev bağış dekontunu atardım.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    lan oğlum bırak şimdi çakma çukma falan kıvırtma...şimdi de viop ekstre bilmem ne...culpable hayatında tanmadığın yüzünü görmediğin insanlar hakkında yorum yapma seni rezil rüsva ederler...edeceğim de birisi anlatsın şu foto çekme işini edeceğim seni...canım ne zaman hani kuruma isterse bağışlarım yahu sana ne? senin söylemenle mi yapacağım? konumuz o değil kıvırtma...

Bence fotoya gerek yok. Hatta Vakko kıyafetler olabilir her evde, hatta benim bile bir gömleğim vardı galiba(sözde düzen karşıtı adamız).

Bu debate i kazanmak istiyorsan sen de LÖSEV e 5000 bağış yap…yapamaz dediği o zaten…ayrıca kendisi de yapmış bağışı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    pazardan alışveriş yapanda löseve bağış yapabilir bozkurt...illa vakkodan alışveriş yapman gerekmiyor...
    Yaparız tabii, ama geçim sıkıntısı olunca fazla bir miktar yapmak zor. Etimiz ne ki budumuz olsun
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    konumuz lösev bağışı falan değil eleman vakkodan alışveriş yapıyor sonrada çiçek yağı bilmem ne demiş....ben de koyarım buraya fotosunu deyince kıvırttı yok lösev yok çakma bilmem ne...kimin nereye bağış yapacağından kime ne? konumuz bu değil cauti...

lafı ortada efendim tutarsızlıkmış...yani alamaz yalan söylüyor diyor üstü kapalı...bende aldım koyarım fotosunu deyince bu sefer lösev mösev çakma cart curt kıvırttı...

yapmışsa yapmış...gece gece sayemde löseve para gittii..

ayrıca bir arkadaş hakikaten söylesin buraya cepten nasıl foto koyulur koyayım...hiç sorun değil...2 dk lık iş...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bence fotoya gerek yok. Hatta Vakko kıyafetler olabilir her evde, hatta benim bile bir gömleğim vardı galiba(sözde düzen karşıtı adamız).

Bu debate i kazanmak istiyorsan sen de LÖSEV e 5000 bağış yap…yapamaz dediği o zaten…ayrıca kendisi de yapmış bağışı.

Sayfa 391/1001 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •