Sayfa 393/556 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Bi yerden %6-8 civarı almaya çalışıyorum becerebilirsem hemen damlayacağım..

Genel Md. ayrılınca viop hacmi yerine gelmiş ne hikmetse
    Kurbanlık koyun önce sevilip oksanirmis iyi niyetiz sanki bu yönde sn. Keremce ��

2.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    Kurbanlık koyun önce sevilip oksanirmis iyi niyetiz sanki bu yönde sn. Keremce ��
    Pek anlayamadım mesajınızı???

3.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Şimdi indirip hesaba giriş yapıp biraz bakındım. Oldukça eski ve basit bir tasarımı var. EFT özelliği olması iyiymiş.

Uygulamayı arka plana aldım geri geldiğimde hesaptan çıkış yapmıştı ve giriş yapmadan da verileri göremiyorsunuz.

Evet sanırım denildiği kadar kötü

Syg.
    Siz bi de seans sırasında görün

Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    T+0 nakit çekme özelliği de güzel oldu. Hem müşteri gelir hem komisyon geliri elde ederler. Komisyon zaman maliyetinin altında olmamalıdır.

İnfo hariç bir tek Phillip’de var sanırım.

Syg.
    Halk yatırımdada var. Ve istismasız kullanıyorum. Çünkü o 2 gün gene mutlaka hisse alıyorsun. Ama t+0 akşam sat sabah çek süper bi olay. Mutlaka olmalı,çok eksik bi yön. Qnb de de var, arkadaş demişti.

5.  Alıntı Originally Posted by Keremece Yazıyı Oku
    Pek anlayamadım mesajınızı???
    Info yu önce satacaksiniz anladım ,biraz mecaz kullandım o kadar)

6.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    Info yu önce satacaksiniz anladım ,biraz mecaz kullandım o kadar)
    Tüm girdiğim kağıtlarda al sat yaparım... Ama info 2. Çeyrek bilanço sonuna kadar tutulmalı bence... Bu rakamların çok komik kalacağı günler yakın.. Ytd

7. 2020’ nin en başarılı hisse senedi yoğun fonu TKF de portföyüne İNFO dahil etmiş. Portföyündeki İSMEN’in yanında devede kulak gibi kalmış. Başlıkta daha önce geçmişti, bazı arkadaşlar Tacirler’in bu alımının TKF olabileceğinden, paylaşmak istedim.

8.  Alıntı Originally Posted by Keremece Yazıyı Oku
    Hedef maliyet çarpı 10... Belki 5 belki 3 belki 1 sene vade... Kademeli çıkış... İnfo kazandığı bu kadar parayı hisse fiyatına yansıtmadıkça bomba gibi patlar demedi deme... Alt coinlerden al.. Abine dua edersin... Bol kazançlar
    İnşallah çok kazanırsın abi Kendimi rahat hissetmediğim bir hisseye/enstrümana yatırım yapmıyorum, dolayısıyla coin yatırımı da yapmıyorum umarım gören birileri değerlendirir..

Alıntı Originally Posted by sozgennn Yazıyı Oku
    tarila ve keremece uzun zamandır burada yoktular geldiler, gelmelerine sevindim umarım iyi olur selamlar
    A.selam hocam, umarım güzel günler görürüz.. Viopta payın düzelmesi kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı, bu hafta geleceğim inşallah..

Sayfa 393/556 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •