Sayfa 393/1000 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop - XXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

13.45 aşağı , bir feyk , kapanış 7.51 üzeri olursa güzel olur.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vicente saatlik sata girmesin diye filimin yarınki bölümünüde seyredelim diye çarpışıyoruz
    Kenarda bekle yarın formayı sana vericem.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vicente ilk etap yonca satışları 7.59 dan yapılmıştır.
    Bak bakalım mal VİCENTE yazılar burada faiz açıklamasından bir gün önce kapanışa doğru 5 dk graf paylaşılmış.
    7.48 stoplos lu tahtaya girdim faiz artırımı yapılacağı gün 7.60 yaptılar , yukarda ne yazmışım bir gün önce formayı yarın sana teslim edeceğimi , dediğim gibide argoritmik hareketlerde sıkıntı gördüğüm için 7.59 sattığımı tahta 7.60 bandında yadım .
    Bizde herşey net ama sen ahlaksızlık peşinde koşup yanlış yapıp çarptırarak buraya aktarıyorsun yapma bunları .
    Kusura bakmayın bu şekilde yazmadan bunlar anlamıyor.
    bol kazançlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Temettüden hiç vergi alınmasa...
    Zaten vergisi verilmiş kar üzerinden dağıtılıyor..
    kurumlar %20 vergisini ödüyor

temettü dağıtılınca % 15 daha kesinti yapılıp % 35 e denk getiriliyor desem.

yanlış mı demiş olurum.

bireysel maaşlarınızdan kesilen vergi oranı nedir ?
    Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Petkim de hadi dedik azeriler tokatladi
    Garan da da bademler tokatladi
    Ne bahtsız adamsin boyle
    Cakal ben garan i zarara toplarken vicente ha ha hi hi
    Guluyordun
    7.51 de karla sana kitledim
    Kizarsin tabi

Yine klasik modetorler kurtarın beni vicente den

Hadi yolun acik olsun :by:
    Sülalene kitlemişler haberin yok senelerdir forumda hadi gül sene çünkü hoşuna gidiyor

5. petkm de 8.40 lardan biz dikkat edin derken sen foruma gelip dalga geçiyordun vicente , insanlar her gelişinde sülalene saydırıyordu hatırlıyorsun dimi , sen yine kah kaha emojisi koyuyordun hadi şimdi si................... git.

6.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    karadağ yaşamak isteyen, ev almak isteyen ,oturma izni almak isteyen yazabilir
    cennet misali ülke kesinlikle gidip görülmesi gerekmektedir.........
    Detaylı bilgi alabilirmiyim.

7. Kaybedince sinirlenceksen hic girme bu ise
    Hahaha vicente garan da zararda
    Hihihi garan almis
    Tek kotu laf etmedim
    7.51 den geregini yaptim
    O gune kdr bankalari kotule ben sattığımi al ve 2 seansta kagit coksun
    Uzucu haklisin
    Gecer takma kafana bu kadar

8. Toyota ve Hino Trucks hidrojen yakıt hücreli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı

Toyota, ağır ticari araçlara olan talebin artmasıyla birlikte Toyota Motor Kuzey Amerika (TMNA) ve Hino Trucks iş birliğiyle Kuzey Amerika pazarı için hidrojen yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç geliştirme kararı aldı.

Toyota açıklamasına göre, her iki şirket, Toyota'nın yakıt hücresi teknolojisini ve yeni geliştirilen Hino XL Serisi şasisini kullanarak, zararlı emisyonları olmayan, yüksek kapasiteli bir ağır ticari araç üretecek.

2020 yılının başında Japonya pazarı için geliştirileceği açıklanan 25 tonluk yakıt hücreli elektrikli ağır ticari araç çalışmasının ardından, Kuzey Amerika pazarına yönelik bu yeni çalışmayla Toyota-Hino Trucks işbirliği daha da genişletildi.

Açıklamaya göre, yeni yakıt hücreli araç ile ilgili ilk tanıtımın 2021'in ilk yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sessiz ve güçlü bir performans sunacak olan yakıt hücreli ağır ticari araç, sadece su buharı salımına sahip olacak.

Toyota, 20 yılı aşkın yakıt hücresi teknolojisi çalışmalarını Hino'nun ağır ticari araç deneyimiyle birleştirerek yenilikçi ve yüksek kapasiteli bir ürün ortaya çıkaracak. Aynı zamanda Toyota yakıt hücresi teknolojisi, artırılmış menzille birlikte ticari açıdan kullanıma uygun ve çevreci bir çözüm sunacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 393/1000 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •