Sayfa 393/1003 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Herkes havacılık bitti iflas etti derken adam 7 binden thy'yi 50 bin 20 binden Pegasus'u 180 bin 10 binden tav'ı 50 bine getirdi.

Simdi muhabbet yolcu arttı, petrol düştü, bilançolar iyi bla bla bla...

Benim bildiğim palacan bu keklikleri düz ovada avlar...herkesin bildiği şey borsada para etmez...
    30 lirada da aynisini soyleyip short acanlar vardi. Bilemiyorum… Dolarin guclenmesi ve brentin dususu Thyao cok olumlu yansiyor. Bilet fiyatlari zaten aldi basini gitti. 2019 a kiyasla yolcu sayisi yaklasti. Bir yandan da acaba ederine geldi mi diye dusunmuyor da degilim.

2. James Webb Space Telescope Live Position and Data
    https://www.youtube.com/watch?v=64DYi_8ESh0
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    30 lirada da aynisini soyleyip short acanlar vardi. Bilemiyorum… Dolarin guclenmesi ve brentin dususu Thyao cok olumlu yansiyor. Bilet fiyatlari zaten aldi basini gitti. 2019 a kiyasla yolcu sayisi yaklasti. Bir yandan da acaba ederine geldi mi diye dusunmuyor da degilim.
    THY de gerçek fiyatlama yapmak için 3. Çeyrek bilanco önemli oldugunu düşünüyorum.

4. Pozisyon peşinde ne zaman koşsam hep zarar ettim.

Ne zaman ki pozisyon bana geldi, afedersin, gelişine ayağıma oturdugu zaman iyi kazandım.

Bak mesela bi kaat aldım. Hiç düşüncem yoktu. Yaptığı işin i sinden anlamam. Temelini de analiz edecek bilgim yok. Yaptıkları işi de sevmem.

Iki olay oldu 1. Arkadaşımda iki adet lüks xxx var ( hanıma kendininkinden bile daha iyi bir şey aldı ) kanka bir şeye acayip masraf ettim dedi baktım harbi iyi geçirmişler. Geçiren bu kaat.

2. Başlığına girdim haber gelmiş millet küfür kıyamet ne anası kalmış ne babası sokmuş çıkartmış saymış sovmus herkes. Ben böyle yerde hisse almayı severim.

Zorladım kendimi satış vs baktım. Eh batmaz gibi.

Dayan tosunum.

Başladık ufak ufak pozisyonu açmayı bitirince isim de veririm.

Buraya not düşüyorum bak sonra haftaya filan isim veririm önce ben bi mallanayim kusura bakmayın düşerse de sorarsanız konuyu kapatırım böyle iğrenç bir insanım.

Hadi herkese yarın iyi seanslar. Borsaci için bayram yarın. Para kaybetmeden duramioz hasta miyiz neyiz...
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yurtdisi problemli. Longlasan longlanmaz.

Dolar bazli gelmisiz 140$ altina. Shortlasan shortlanmaz.

Gel de islem ac yarin.

5. Yarın endeks short dolar longlar iyi kar yazacak gibi duruyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Endeks pozum yok long olduğum hisseler Ülker ve aefes taşıyorum eksi açarsa senin için bi dene lonk jeton atarun
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Yarın endeks short dolar longlar iyi kar yazacak gibi duruyor...

7. Hacimsiz iki gün geçiririz gibi, bunu fırsat bilip sert hareketler yaratmasın bu şimdi?

8. ABD bu gün enflasyon verisi açıklayacak sanırım , açılıştan ABD açılışına kadar yataya sararlar sonra ABD borsalarının peşine düşerler gibime geliyor

Sayfa 393/1003 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •