Sayfa 393/1006 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsssk

La olm millet akıllı robotlarını yarıştırıyo biz çıtak dayu bayan kuaförüne mi gitmiş diye paparazi yapıyoruz
    Hem nolmuş gitmişse, kulağındaki gılı aldırmıştır, pirsing taktıracak değil ya

Bak şindi yeni bir kavga başlamış
    Deepseek ile chatgbt arasında
    Bu fırsatı paraya çevirebiliriz, hemen bi çakma yapayzekalı bi robotta biz yapalım, sanayideki arkafaşlara süyle çakalım
    Söyle bakim sen kulağındaki gılı bayan kuaförüne mi aldırıyon. Bunu erkek kuaförü yapamıyor mu. Bak tarif edeyim eline çakmağı alıyon kulağın arkasına eline tutuyon çakmağı yakından yakıp yakıp söndürüyon. Neyse seni de not aldım dayucum. Bir ara Alper ile denk geldiğim de ikinizi tokuştururuz.

2. THY nin hem TL hem dolar grafik iyi duruyor... Yabancı alımları da görünüyor.
    Aslında bu alımlar genel olarak havacılık hisselerinde var...Endeksi tutmak ve diğerlerini daha rahat satmak için bunları kullanabilir..
    Havacıları da verirse daha sert bir düşüş beklerim...
    Gerçi hisselerin " Hisse/Xu100" grafiklerine bakıyorum. Büyük kısmı düşen trentte hala..
    Banka, gyo, iletişim, çimento olmasa hal daha da betermiş...

3. Bahçeli nin İmamoğlu ile ilgili bugün ki açıklamalarına bakınca yakında bir operasyon yapılacak hissine kapıldım..
    Bakalım olursa nasıl bir tepki olacak...

Gerçi 3 gün sonra gene ayran milli içkimiz mi değil mi tartışması ile gündem değişir ya neyse

4. YouTube de sürekli borsa programı yapan üç kişi konuşma esnasında bir iki yıllık yüksek faiz ve diğer uyguladıklarını ekonomi programından ötürü batmayacak şirket yoktur demişti. Hatta Türkiye'nin en büyük grubu için bile batmaz demedi. Hele ki bu gün ki yönetim sayesinde batmayacak şirket yoktur. Ne dış ilişkiler ne tasarruf ne hukuk hoc biri yok. Gezi olayları koça sıçrar mi merak etmeye başladım

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    benim berbere gelin, hizmette sınır yok.
    hem borsacılara isteğe göre küpe bile takıyor

Benim kulagin arkası dolu abi

VİOP30 günlük ve toplam
    TEB YapıKredi ve HSBC long artırmış
    BofA İş ve Garanti short artırmış
    Diğer long 125 bin olmuş

EndeksS topiğinde her sabah paylaşım yapılmaktadır!

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Amma ve lakin kendi yazısını sileni ..anlamış değilim
    O alper (tlfdan yazıyom, karikatürü hatırlayın 😂) cevap yazmakta geç kaldı, sende gittin
    Ne yapayım, bomba gibi espri boşa gidecek
    Sonra kullanırım diye sildim
    Gel görki, o düztaban 👹 tam ben silerken alıntılamış

Sayfa 393/1006 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •