Sayfa 394/713 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 5702 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. 1000 psikolojik destek
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    1000 psikolojik destek
    Devrede o gitmiştir. Pakolijisini s2yim[emoji51][emoji849]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bedelsiz veriyor diye sanmayın ki istediğiniz gibi at koşturabilirsiniZ alnınızı karışlarım diyor, patron benim diyor, ben ne dersem o diyor. 2 seansta %11 saplarım diyor, bulaşmayın bu kağıda tırrekler diyor, Detan, haşere kovar gibi ky ve orta ölçekli yatırımcı kovuyor tahtacı

4. Temettü . romanya. satışlar. bilanço. dur dur bedelsiz derken. Sağlam operasyon çektiler. İyi mallamışlar herhalde milleti ana baba günü olmuş başlık. vay vay vay 2023 de yüzde 5+ yaptığı gün 2 bilemediğin 3 kişi olurduk.

5.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    o kısma bende takaıldım yatırımcı ilişkilerinin fiyatı bu kadar yakından takip etmesi hadi normal diyelim buna yorum yapmasna normal diyelim ama bu tarz yorum normal değil gibi...bence.... insider sorusuna cevap verirken kaş yapayım derken göz çıkarmışlar gibi cevabın bir parçası tam bir beceriksizlik örneği ders kitaplarında okutulmalı örnek olay diye :D insider var mı yok mu bizim gibi kylerin bilmesi zaten mümkün değil... lakin insider sorusuna verilen cevap insider şüphelerini ortadan kaldırmak yerine insider şüphelerini arttırıcı gibi olmuş böyle cevap olamaz tam beceriksizlik net :D
    Boşbeleş spekulatif şirket g.kurullarında bu tür şeyler konuşulur, patron sürekli borsa jargonuyla hisse fiyatı odaklı yorumlar yapar ben de kınar dururdum, size ne kardeşim sen şirket faaliyetlerini anlat diye düşünürdüm, bir gün koç şirketinde hem de otosansa bu tür konuşmaların geçeceği aklımın ucundan geçmezdi, yok paralel yeşil bekliyolarmış yok bilmem ne, işi gücü bıraktınız anlık akd-grafik mi baktınız? Zaten hemen seans oncesi hem de vadelinin ilk 5 dakikasi icinde kap atilmasi bile muamma, bilanco vs kap icin saat 21/22 den once aksiyon almayan sirket maks. acilis etkisi icin en guzel zamanda kap atiyor. Direkt inceleme konusu olmali.
    Yazdıklarımın hiçbiri al-sat-tut önerisi değildir.

6. RSİ

Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    o kısma bende takaıldım yatırımcı ilişkilerinin fiyatı bu kadar yakından takip etmesi hadi normal diyelim buna yorum yapmasna normal diyelim ama bu tarz yorum normal değil gibi...bence.... insider sorusuna cevap verirken kaş yapayım derken göz çıkarmışlar gibi cevabın bir parçası tam bir beceriksizlik örneği ders kitaplarında okutulmalı örnek olay diye :D insider var mı yok mu bizim gibi kylerin bilmesi zaten mümkün değil... lakin insider sorusuna verilen cevap insider şüphelerini ortadan kaldırmak yerine insider şüphelerini arttırıcı gibi olmuş böyle cevap olamaz tam beceriksizlik net :D
    Bur de dediginiz gibi verdikleri cevaplar kendilerini ele vermiş. "Böyle birsey mumkun degil ama haklisiniz, disardan bakilinca suphe edilmesi normal, biz de inceletecegiz hatta gerekli makamlara muracaat edecegiz" denecegi yerde "merak etme, olur mu abi oyle sey, son zamandaki yukselis altı dolu, bizimki gibi garantili mal mı var piyasada tabi yükselecek, dün biz de şaşırdık" gibi esnaf zihniyetiyle, ortbas amacli edilen teskin teselli edici sozler itiraf olmuş.
    Yazdıklarımın hiçbiri al-sat-tut önerisi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Fabric Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık
    Teşekkürler
    Gayet sakin ve oturaklı cevaplar
    Ben dün aldım. Bugünde duruma göre bakacağım gene eksi 3-4 yaparsa alacağım.
    Aldığım kardır.
    Done.
    999.50 den aldım.

Sayfa 394/713 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •