Sayfa 395/639 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Burada söylenenlerin yapilan degerlendirmelerin hicbir önemi yok. Genel kurul sonrasida hic bir alt olmaz . burada bilincli olarak eylulden beri kac defa beklenti icine soktular bizi ama sonuc sifir bu sekilde umut ve direnc giderek azaldi. sayet bu adi kagit cikacaksa zaten amacinda bu oldugunu dusunuyorum ancak tekrar ediyorum boyle serefsiz kagitlar herkesin umdugu anda öngörülür bir beklenti ile cikmaz hatta bist 30 kagitlarinda bile herturlu dalavere yapiliyor bunlarda hayli hayli olur eger batmayacaksa millet umudu kestiginde kimsenin beklemedigi anda cok sert cikar o yuzden genel kuruldan fazla beklentiniz olmasin satmayi dusunmeyenler sabırla beklemeye devam etsin. Yatirim tavsiyesi degildir. Hic bir somut bilgiye dayanmayan tecrubeye dayali yorumdur

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Burada söylenenlerin yapilan degerlendirmelerin hicbir önemi yok. Genel kurul sonrasida hic bir alt olmaz . burada bilincli olarak eylulden beri kac defa beklenti icine soktular bizi ama sonuc sifir bu sekilde umut ve direnc giderek azaldi. sayet bu adi kagit cikacaksa zaten amacinda bu oldugunu dusunuyorum ancak tekrar ediyorum boyle serefsiz kagitlar herkesin umdugu anda öngörülür bir beklenti ile cikmaz hatta bist 30 kagitlarinda bile herturlu dalavere yapiliyor bunlarda hayli hayli olur eger batmayacaksa millet umudu kestiginde kimsenin beklemedigi anda cok sert cikar o yuzden genel kuruldan fazla beklentiniz olmasin satmayi dusunmeyenler sabırla beklemeye devam etsin. Yatirim tavsiyesi degildir. Hic bir somut bilgiye dayanmayan tecrubeye dayali yorumdur

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Maaalesef durum aynen ozetlediginiz gibi. Genel kurul öncesi sonrası fark etmeyecek zamanı patron bilir spek uygular...

Ne yazarsak yazalım zor bu iş umarım gelecek yıl bu vakitleri fiyat hala 35 olmaz😀😀😀

3. evet doğru.beklentileri tamamen yıkmak için bile hiçbir karar almayabilirler.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    evet doğru.beklentileri tamamen yıkmak için bile hiçbir karar almayabilirler.

Yok be usta o kadar da değil. Sizde vur deyince öldürdünüz. Karar alacakları aşikar ama piyasaya güven veren kesin çözüme yönelik karar olmaz .

Tahminim o ki çok mükemmel bir karar çıkmayacak belli ki diğer haberlerde olduğu gibi biz bir umut beklemeye devam edeceğiz.

5. Nasıl durumlar acaba????????

6. uzlaşı nedır.. acaba?*

7. 8530-0,35
    satış kalan 2233

8.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    8530-0,35
    satış kalan 2233

Sağol hocam kımse kalmamış burda yazık..şereflıler ınsanları ne hale soktular...

Sayfa 395/639 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •