Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 395/505 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. 12.50 , mevcut kanalın direnci idi. Bir kaç kez denedi ve hacimli aşamadı.

Şimdi ise 12.50 direncini sağlam destek yapıp,15 kapısından geçerek bir üst kanala girmeye çalışacak diye düşünüyorum

Ocak 2 de 15 kapısından geçmemiz gerekiyor. Aksi halde daha çok sürünür bu tahta

Destek yapa yapa ilerliyor

7 li 8 li 9 lu 10 lu seviyeler derken , şimdi 12,50 destek oluyor.

16. İşlem gunundeyiz , yani 3 haftadır 12.00 üzerinde kaldık. Bir sonra ki Kanal icin yeteri kadar güç toplandığını düşünüyorum
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. İnşallah bu arkadaş haklı çıkar. Görünen de o aslında, ama bu tahta farklı işler de yapabiliyor.

Bugün ucundan azıcık GLRYH sattım, RTALB'e ekledim.
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    20 uçuk rakammı? borsa 16 kez zirve tazeledi bu kağıdın zirvesi 29, güler zirveden %50 yukarı gitti, daha ne kdr gideceğide belirsiz ve siz rta ya 20 uçuk diyorsunuz, bende diyorum ki 60 üstü.
    SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

3. Güler düşerse , Güler"e ayak uyduruyoruz

Prdsg düşerse, prdsg'ye ayak uyduruyoruz

Her ikisi yükselip de endeks düşüyor ise, endekse ayak uyduruyoruz.

Hepsi yükseldi ise, biz yine düşüyoruz

Farketmez abi. Düşüş konusunda çok istikrarlıyız. Her türlü düşeriz, garantili düşüş servis hizmeti var tahtamızda.

İtina ile düşülür... Sloganı bu tahta yapıcının

Valla Bravo, en iyi haberde bile iştahlı tüm alıcıları geri püskürtüp Tevbe ettiriyor tahtamızda işlem yapmaya. En güzel haberleri değersizleştirme konusunda uzman bir yatırım ilişkileri birimimiz var

Niye arz oldun ki madem yükselmesini istemiyorsan

Bu baskı niye?

3 vakte kadar anlarız.

2 Ocak ta 15.00 üzerinde işlem görmezse, kılıçlar çekilir tahtada.. demedi deme İbrahim
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Az daha sabredin, günlük hala satta. Cuma kapanışa bakalım, sonrada ay kapanışa bakalım.
    Şimdi yükselmemiş kağıdımızı bırakıp gidip sasa mı alalım, banka mı alalım, alfas mı alalım.
    Az daha sabır, eni sonu bir hikaye yazacaktır. Yine diyorum, tahtacı/patron tmm derse bir habere bakar, ossuruk ürettik diye bi haber gelse 10 tavan çeker. Yeterli başparmak işareti ��görünsün. Az kaldı az.

5. Bencede 1 yıl vadeli 60 i görür diye düşünüyorum covitten bağımsız olarak ama enflasyon ne olur bilemem ama kaçış yerini 50 lerden yapabilirsek iyi olur şu anki duruma göre 3kat kar demek ama enflasyon ne yapar 3 kat bir işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum

6. Güler 2.15 idi , RTA 5.70 idi

Güler %5 yukselse , RTA 'yı geçiyor fiyatı.

Biri gidiyor uçarak , diğeri ise gitmesin diye baskı var.
    Sanki fiyatları eşitlemek ister gibi.

Ne yapacak ?
    RTA ve güler 'i birleştirecek mi ?

İşin ilginci, Pardus da aynı fiyata getirildi 2.5 TL den .

3 hisse birleşti 12.50 civarında... Fiyat benzerliği bakımından

Güler yatırım çatısı en altında yatırım bankacılığı için adım mı atılacak . Yada Pardus çatısı altında mı.
    Yoksa A1 kapital arzı da mı 12.5 TL den yapılıp, 4 şirketin birleştiği ayrı bir şirket kurulup, adına yatırım bankacılığı mı denilecek .

Mantıklı görünen, güler çatısı altında diğer 3 şirketi birleştirmek.

Pardus'un %15'i
    A1 kapital 'in %44 'ü
    RTA 'nin %12 su
    İcg'nin %90'ı ...
    Güler holdingte

Şişecam benzeri bir birleşme mümkün gözüküyor

Zaten Albaraka Türk hisseside toplamış patron. En büyük "Hayalim yatırım bankası olmaktır, "demişti geçmişte birkaç kez.

Giz plaza 'da finansal yönetim için mekanda satın alındı.
    Bu adam bı bakmışsın birleştirmiş şirketleri. Soris gibi, Goldman sachs gibi, waren buffet gibi biri olmak istiyor adam.

Hukuki ve mali açıdan olmaması için bir engel yok

Elinde 2 RTA yada 2 Pardus olana 1 adet güler hissesi verilmek sureti ile 3 şirket birleşebilir. Özsermayeye bakınca bu mümkün

Genel yönetim giderlerinin azaltılması ve şirket dinamiklerinin daha ofansif kullanılması amacıyla şirketleri tek bir çatı altında toplama kararı , şeklinde bir kap düşerse sasirmayacagim.

A1 kapital de zaten RTA ve gulere ait gibi hemen hemen.. onunda eklerker ozsermaye orantısi ile.

Pardus da var 2 enerji, 1 haberleşme ve 1 adette un şirketi RTA da var genz labiratuvar ve A1 life laboratuvar. Zaten RTA neredeyse A1 kapitalin %43 sahibi ..

Nereden esti aklıma bilmiyorum...beyin jimnastiği yaptı deyip geçiniz yazdıklarımı

7. Asıl film şurda başlayacak ; A1 capitalin halka arzı esnasında spk ya sunulacak arz izahnamesınde , a1 capitalın arzından elde edilecek arz gelirlerinin nerede kullanılacagına daır fon kullanım raporu, arkadaşlar bu raporda öyle uzak bır tarıhde degıl, yakında acıklanacak; bana göre maxsımum bir ayı var. halka arz ızahnamesı, spk ya arz ıcın basvuruyu onayladıgında degıl, hemen spk ya arz ıcın basvurdugu tarıhı takıp eden 5. iş gunu ıcınde, arzı yapacak aracı kurumun sayfasında yayınlanır. TAKIP EDIN !! a1 ın arzını muhtemelen ınfo yada global menk. deg. yapar. a1 arza için basvurduguna daır kap attıktan sonra 5 gün sayı, arzı yapacak kurum kımse o kurum arz gelırlerının nerede kullanılacagına daır fon kullanım raporu yayınlayacak.. işte bana göre o gun gelen para nın BANKA KURULUMU ICIN GELDIGI YAZACAK. TABI BU BENIM TAHMINIM VE BEKLENTIM, YANILABILIRIMDE.. ama patron 2 yıl once banka kuracagım dıye dergıye demeç vermıstı..işte bu haber geldıgınde, inşallah gedık ın sahıbı ınveo gıbı oluruz.. o da 10 lardan 200 lere gıtmıstı.. tabı burda aklımın almadıgı tek sey rtalb bunu neden fıyatlamıyor, belkıde gulelerın rtalbe yetısmesını bekleyıp, sonra bırlıkte yrutecek. HAYIRLISI DIYELIM. bunlar benım dusuncelerım. genelde yayınlarım ama durum bu. ınsallaha rtık yarında rtlab ıcın baslangıc olur..Kendı dusuncelerımdır.. yanılabılırım. bana ınanmayın. seslı dusundum..

8. Fiyat eşitlemesi yapmak için baskı kurulmuş olabilir RTA 'ya

Aklıma başka bir izah gelmiyor.

Yatırım bankası kurulumu için= A1 kapital arz geliri + RTA kasasında ki nakit+ Güler'in kasasında ki nakit+ A1 kapital 'in jasasinda ki nakit ...

Sayfa 395/505 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •