Sayfa 395/1001 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan asgari ücret çalışmasına göre, işçilerin asgari ücret beklentisi 7 bin 500 TL, işverenlerin asgari ücret beklentisi de 7 bin TL oldu.
    Enflasyon rakamı belli çalışanların büyük bölümü bu orana göre zam alacak. Asgari ücrette bunun üstünde yapılacak zamlar sadece asgari ücretin kapsamını genişletecek. Herkesin maaşının enflasyon üstünde artamayacağını gayet iyi bilen meslek grupları işlerinin ne kadar kritik olduğunu belirtip neden bizde diğerleri gibi zam alıyoruz diyip sosyal medyada boy gösterecek. Aynı süreci zamanda sıkışmış gibi sürekli yaşayıp gideceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. 110.000 kişi. Yok artık, yok artık.

Şimdi Odatv haberlerini bakarken rastladım. Şaşırdım, 2 milyar tl..

https://www.odatv4.com/guncel/milyon...-vurgun-261471

Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    110.000 kişi. Yok artık, yok artık.

Şimdi Odatv haberlerini bakarken rastladım. Şaşırdım, 2 milyar tl..

https://www.odatv4.com/guncel/milyon...-vurgun-261471
    Bizim orda bir söz var " hırsızla tamahkar çok güzel anlaşır" diye

Bu toplum tamahkar olup hilekarlarla çok güzel anlaşıyorlar....Eğitim düzeyi sosyal statü farklı da olsa ahlaktan yoksun insanlar maalesef dolandırılmayı hak ediyorlar...

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bizim orda bir söz var " hırsızla tamahkar çok güzel anlaşır" diye

Bu toplum tamahkar olup hilekarlarla çok güzel anlaşıyorlar....Eğitim düzeyi sosyal statü farklı da olsa ahlaktan yoksun insanlar maalesef dolandırılmayı hak ediyorlar...
    celal hoca konuşmalarında söylerdi, bu toplumun ortalaması afganistan düzeyinde diye
    başta tereddüt ederdim şimdi acaba bile demiyorum, aziz nesin beni mecbur etmeyin oran yükselir demişti..

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Eregl 1 ay önce 1.6 dolar iken son çöküş öncesi 2.3 küsür dolardı

ytd
    biliyorum üstad cüzi bir miktar bende var hamallık yaptım/yapıyorum ama şunu anlatmak istemiştim sosyal medyada ev almayın eregli alın şöyle temettü getirisi var kirada otur vs. gibi çığırtkanlık vardı uzun vadede doğru olabilir ama sırf bu yuzden ev almak isteyip de almayanların zararını kastettim.

Saygılar. YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    TURK Is yarin aciklama yapacak o zaman ve 14undeki toplantiya katilmicak cunku kirmizi cizgileri asagi kirildi zaten onlari ilgilendiren bir toplanti da degil toplanti paralarindan da feragat ederler artik
    yıllardır çoğu sendikanın başkanı aynı kişiler, buradaki sistemi çözemeyen de artık ne bileyim. devam...

neyse ki mikrofonu kapattığını sanıp gerçekler dökülüveriyor ağızlardan birden de, ne oldu sonuç?

herkese iyi uykular

7. Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

https://www.bloomberght.com/son-10-y...ri-2309935-amp

430 dolar 2015
    Haziran 330 dolar
    Aynı seviyede kalsa 6155 lira ediyor. Kur 18,65
    En yüksek değeri görse 8020 lira ediyor.
    Amerikan enflasyonuna göre
    2015’in 430 doları bugün 550 dolar (ekim ayına göre) 10,258 tl yapıyor.
    Hesap kitap bu

https://data.bls.gov/cgi-bin/cpicalc...1&year2=202210

Rakamları daha yukarıda çekebilirsiniz. Ama üretilen katma değerle uyumlu olmayan rakamlar enflasyon olarak geri dönüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 395/1001 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •