Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Beni Adem' i Adem'in soyundan gelenler( ? ) olarak sınırlamıyorsak cevap şıkları cok dallanıp budaklanıyor.
Dinsel mitolojik dairesinde tahminlerde bulunsak en yakın seçenek Metatron efsanesi olur galiba. Düşmüş melekler yani.
Sonra uzaylılar olur ki . Bir uzaylının bu terimlerle sohbet edeceğine inanmıyorum. 7 bin yıllık Adem milyon yaşındaki insanın atası olamaz .
Sonra ise melek harici ruhani varlıklar olur .
Son seçenek ise simgesel bir anlatımla verilmek istenen bir ders vardır. Çünkü sohbetin başlangıç noktası Z kuşağıydı.
Aklıma geldiğince ancak bu kadar sınırlayabildim şıkları.
Alemlerde yasayan varliklarin en mutekamil olani, bizim gezegenimizdeki insandir.
Cunku, artik onun reenkarnasyonu icin son duragidir, gittiginde ya sinavi gececek, ya da yeniden bedenlenecektir.
Tabiki baska galaksilerde, insana benzer varliklar olabilir.
Burada canli varlik diyoruz, mesela Platon'daki canlilar, bizim kuf dedigimiz varliktan daha geri seviyededir.
Tabi o canlilar la muhabbet edebilirsin, sakinca yok, ancak entellektuel yetiskinlik duzeyleri bu sohbete ne kadar uygundur ?
Burada bazen troller gelir yazar, ne kadar anlatirsak anlatalim, adam bir milim terakki gostermez, o biliyordur, dini,ahlaki, namusu vs.
Her seyi bilir o, mutludur, hatta gelir bu sayfalarda bizleri dine filan davet eder.
O nedenle muhabbet edebilecek seviyede insanlar arariz.
Aslinda yaptigimiz entellektuel elitizmdir, dogrumudur ayri konu, ancak ben muzik olarak arabesk dinleyen dunya guzeli bir kadinla bir kahve dahi icemem.![]()
Outer space teki akıllı canlılar
Doğal iri buğday bamyayı Ufaltmağa
Doğal ufak garbuz kavun elma armudu büyütmeğe
Yoksa yencek miktar yeycekle nufusu besliyemiyon yetmiyo beslemelere
Gen bilimindeki sırları o dönem ademin oğulları ve kızları işe paylaşarak
Yani , Ademoğluna menfaatsiz yardım etti
Peki niye? Bunu çözen tosun her daim borsa da kazanır ben daha çözümlüyemedim
Sağlık bakanlığı covid-19 durum raporu:
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Burdur ve Gümüşhane’de 2 gündür yeni vaka yok. En çok vaka olan 5 il: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Bursa.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Muazzez İlmiye Çığ 'ın bize anlattıgı uzaylılar bugünün tanrılarının ilk halleri gibi görünüyor.
Yani bilmemizi istemiyorlarsa bilmenin imkanı yoktur . Yahut alacaklarını çoktan alıp gitmişlerdir.
Ya da biz kendi mizacımızda olan karanlığı onlara yansıtıyoruzdur. ( bkz :Freud ) Adamlar sadece yardımcı olmaya çalışan sevgi pıtırcıklarıdır. İnanması çok güç değil mi . Ne pis bir canlı türü olduk biz yav.
Yer İmleri