Sayfa 396/1000 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    NUHCİMENTO ralli yapmış.İKİGÖZÜMÜN çok hissesi vardı.yine parayı buldu.nerede yasaklı mı?

yiğidi öldür hakkını yeme. orta vadede her dediği ralli yapıyor. hem de öyle böyle değil: doğanğazte,dohol,nuhcimento.

bunlar benim bizzat şahit olduğum.
    hadi gözün aydın gelmi,ş ikigözün
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ooo gunlerdir bana neden banka aldin diyen bulut banka almış
    Hersey buraya kdr olabilir
    Haci cok acik cok net be uzatilacak mevzu degil

Hakikaten kotu bir tesaduf haklisin zaman konusunda ama oldu yani yapacak birsey yok yani
    Ben sattim sen aldin gumledi

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bilgilendirme için teşekkürler

622 bin nüfuslu ülke
    300 bin Türk
    %70 müslüman 435 bin yapar.

demek ki Türk olmayıpta yaklaşık Türk nüfusunun %50 kadar da dine mensup başkaları da var.

Ya bilgisiz ya sallıyor. Oraya giden türkler de gelen türkleri söğüşlemek için bol keseden atıyor. VIOP forumunun konusu değil o yüzden cevap yazmadım ama bazı doğru bilgileri vereyim.

650 bin yaklaşık nufüs. Yüzde 10 müslüman. Türk sayısı 15-20 bin civarı. 3 sene önce 2000 idi.

Yerel halk artan türk sayısından (gidenlerin çoğu üçkağıtçı) rahatsız ve iş yapma konusunda temkinliler.
    Türkler türkiyede karadağ konsolosluğu açtı. Karadağ'ın zaten konsolosluk açabilecek bir parası yok. Yerel basında alay konusu oldu.

Şirket kurduğunda 230 euro devlete 200 euro da muhasebeciye her ay veriyorsun.

Marlboro 3,40 winston 2,80 euro.

Toyota Corolla otomatik benzinli 2013 model 80bin km'de 4000 euroya alınabilir. Bahsettiği A4, 99 model falan muhtemelen.

Polo, fabia tarzı 1,0 motorlu küçük segment araçların sıfırlar 13-15 bin euro civarı.

Market fiyatları yaklaşık olarak doğru. Ancak euro kazanmıyorsan türkiyeye göre alkol dışında pahalı kalıyor.

Kışın ölü bir yer.

AB'ye girmeleri bugünkü şartlarda imkansız. Rusların kara para aklama cenneti olmuş.

Not: Karadağ'da şirketim ve evim var. Lütfen özelden yazmayın yardımcı olamam. Sadece kendiniz iyice araştırma yapın. İnternet aramalarında blog sayfalarını okuyun. Danışmanlık şirketleri hayal satıp çok güzel söğüşlüyor.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    grip aşısı bulmak mümkün değil karabborsa e nabız üzerinden giriyorsun sizin hakkınız yok diyor
    e bende şeker var tansiyon var kalpte stend var cumhurbaşkanlığı genelgesi gereği idari zinli kategorisinde sayılıyorum ama grip aşısına hak kazanmıyorum
    yaş 51 o yüzden kaybediyorum herhalde dedim,anneme bakayım ondada şeker var tansiyon var kalp var yaşta 77 ona kesin çıkmıştır dedim.
    baktım onada yok la kime veriyonuz bu aşıları bi anlasam
    Başkan Anam tek ciğeri çalışmıyor, kalp,tansiyon mevcut , aynı zamanda astım mevcut bizede çıkmadı.

5. ERDOĞAN: (S-400 TESTİ) ABD'NİN YAKLAŞIMI KESİNLİKLE BİZİ BAĞLAMAZ

ERDOĞAN: TEST YAPMAYI DA KALKIP ABD'YE SORACAK DEĞİLİZ

ERDOĞAN: (S-400) BİZ KARARLIYIZ, YOLUMUZA DA AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ

Erdoğan: "(S400) Bu testler doğrudur, yapıldı, yapılıyor. Amerika'nın bu yaklaşımı kesinlikle bizi bağlamaz." -AA

Kaynak : Anadolu Ajansı

sabah millet şortları nassıl kaptırdı ama makinaya ..............

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Haci cok acik cok net be uzatilacak mevzu degil

Hakikaten kotu bir tesaduf haklisin zaman konusunda ama oldu yani yapacak birsey yok yani
    Ben sattim sen aldin gumledi
    Bak kıvırdıkça kıvırıyorsun bu kıvırmaları bana değil koca na yap ,
    banka kötülenmez bu borsada isen alım satım zamanları vardır.
    bu alım satım için bizim ülkede temel hikaye gerekli , nasıl cumadan beri bankaları yukarı sürdüler neden 1.batık kredi hikayesi 2. faiz artırımı neden dışarda kalayım treda ettim .Bak bu açık seçik yazdım VİÇOŞ .

8. KAP: ARZUM [ ] ARZUM ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/883266

Şirketimizin halka arzına yönelik
    olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na ("Kurul") 12 Ekim 2020 tarihinde
    başvuru yapılmıştır. Taslak izahname şirketimizin www.arzum.com.tr ve halka arzda satışa
    aracılık edecek Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin www.ykyatirim.com.tr adresli internet
    sitelerinde yayımlanmıştır. Taslak izahnameye buradan ulaşabilirsiniz.

Şirketimiz paylarının muhtemel
    halka arzına ilişkin izahname henüz Kurul tarafından onaylanmamıştır. Kurul'un
    onayı sonrası kesinleşen izahname ilgili sermaye piyasası mevzuatı hükümleri
    çerçevesinde ilan edilecektir.

Sayfa 396/1000 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •