http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
bir halt olacağı yok.
Teşekkürler dostum
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok yazdım bugüne kadar yanıltmadı inşallah bu Citi bıyıksızdır. Geçmişte en az 3 4 kere Citi malları 1 milyon üzerine çıktı En fazla 1.1 oldu sonra sıfırladı. Evet mal çıkılmıyor bu net. İşlem hacmi günlük 300 500 bin lot arası olan tahta nasıl oluyor da 1 milyon üzerine çıkıyor ve kolayca alıcı buluyor. Ya alıcısı hazır olmalı yada kendi alıyor olmalı. Her iki durum da pozitif. Artık kelepir fiyattan çıkmalı ve ucuza doğru ilerlemelidir yoksa teknik ve temelciler dadanacak spek dikkat et. Zaten 1 ay kaldı bilancoya 3 milyon cepte 11 zaten var üstü zarar etmeyeceğine göre geçen sene 1.9 açıkladı . Birleştiği şirket geçen sene 1.8 açıkladı. 17 18 arası benim beklentim tabi şirket normal çalışıp üzerine koymadiysa. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi bu MEC'in satışları için hiç bir şey söylemiyorsun
Ne söyleye bilirim ki sadece fazla alıngan o kadar
Bu mudur adam bunca hisseyi satıyor , sende alınganlık la açıklıyorsun
Açıkçası bu saatten sonra MEC ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor , beni ilgilendiren silver'in temel verileri
Ben genede şu MEC'in satışları için bir yorum bekliyorum sizden
O zaman ben yine bir yerde söyledim , bizim atasözleri ve deyimlerin her biri bir kitabın anlatacağı şeyler kadar, şeyi anlatır
Amma uzattın abi gene , hem bu ne böyle şey, şey , şey
Aklıma , PİRE İÇİN YORGAN YAKMAK , At kazığı yolar kendi g....ne batar (çok af edersiniz) gibi deyimleri getiriyor sadece. YTD.
Son düzenleme : kitapci0; 29-01-2018 saat: 05:14.
silver2.jpg
Kaptaki son durum yukarıdaki gibi...
Halka açıklık oranı %42,19'a çıktı...
MEÇ ilk gün 150,001 adet sattıktan sonra, 22'sinde 75000, 25'inde 230000 ve en son Cuma günü de 176033 adet satış gerçekleştirmiş..
Toplam satış 661.034 adet...
Hala 1,5 milyon üzeri malı var...
Yani kabaca malının 1/3 ünü satarken fiyat %10 ,kadar yükseldi. Malı bitene kadar daha %20 yapacağız anlaşılan. 🐸
Yer İmleri