Sayfa 397/1030 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Endekse piyango mu buddy, ucuyor

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    3.havaalanı civarında arsa konusunu İstanbullu Gelin dizisinde de işlediler bu hafta (iflas etmişlerdi Bursalı kadim ve zengin aile)

Unutmuşlar adamlar orada arsaları olduğunu ...30 milyon USD verdiler arsalarının tamamına (yarısı bu ailenin yarısı ise nalet halanın)

Ama nalet halalarını ikna etmeleri gerekiyor Çünkü alıcı ya tamamı yada hiç diyor...
    Oda birşeymi kanal istanbul kenarındaki devlet arazisi. üstelik 2 milyon metrekare. 2 bin dönüm demek .gizlice ihale yok. iranlı adı şanı duyulmamış birine 22 milyona satılmış. kim bu iranlı bu arsayı bedavaya nasıl alıyor. metresikaresi 11 tl ye geliyor. halimize ağlıyalımmı gülelimi bilemiyorum.

3. Merhaba direk şubeyle görüşüyorum.

4. gelecegi onceden satın alan ve gelecegi onceden satan tek yatırım aracı borsadır ..dolayısı ile neden cıktıgını ve neden dustugunu kucuk yatırımcının bilmesine olanak yoktur ...gelecekte iyi bir beklentiyi alıyor olabilir. .mesela ne bilim rahip bırakılıp abd ile ilisiklerin duzelcegini bekliyor olabilirler..ya da mb sının bagımsız olup faizleri daha da artırabbilecegini bununda enflasyon dususunde rol oynayacagını buna baglı yabancının giris yapacagını gibi...borsanın mb sının 625 puanlık artırımından sonra devamlı artması bunun ornegi .

5.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Endekse piyango mu buddy, ucuyor
    Valla yatırımın %50 lik kısmını endekste kullanmaya başladım, kısa vade degil uzun vadede iyi getiri umuyorum çünkü şu anda gerçekten ucuzladı. hattta daha ucuzlarsa biraz daha almayı bile düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by CUBISM Yazıyı Oku
    Valla yatırımın %50 lik kısmını endekste kullanmaya başladım, kısa vade degil uzun vadede iyi getiri umuyorum çünkü şu anda gerçekten ucuzladı. hattta daha ucuzlarsa biraz daha almayı bile düşünüyorum
    Valla akıllılık etmişsiniz. Ortam kötü deyip endeksten uzak durduk, gördüğü dipten bu yana iyi yükseldi. Artık kac senelik faizde bu kadar getiri kazanırız Allah bilir.
    Orta malı olanlara derler ya "piyasa olmuş " diye. Bizim piyasa da tam piyasa olmuş. Şansın varsa iyi kazanırsın yoksa da açılan şemsiyeyi kapatmaya çalışırsın

7.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    kim ne derse desin herzaman iyi yerden alınmıs bir arsa nın getirecegi getiriy hicbir enstruman getiremez..size soyle birsey anlatayım bundan 1 yıl once benim bir arkadas var o anlatıyor onun da bir kuzeni var..bu kuzen bundan 6 sene once bu 3.havalimanının oldugu bolgeden 180 k ya arsa almıs ..sonra cok para lazım oluyor bir emlakcıya gidiyor 600-700 k eder diyor adama adam etrafına haber veriyor alan yokmu hani alan olsa 500 k ya da satacak adam ...kimse almıyor sonra bir telefon geliyor adama hemen alıcam ertesi gun noterde bulusalım diyor alıcı kac para falan diye sormuyor bile neyse notere gidiyor adam karsısında luks araclarla takım elbiseli mafya vari adamlar ..notere giriyorlar adam diyor en sonunda kac para vereceksiniz alıcı buyuk bir canta uzatıyor al diyor bunu icinde 2.750 000 tl var tabi satıcı 500 k beklerken bu kadar parayı bulunca hemen imzayo atıyor sevinerek gidiyor ..sonra merak ediyor arastırıyor nasıl bu kadar para yaptı diye o arazi .. sonuc olarak araziyi sattıgı adamlar da araziyi 9 milyon tl bedelle bir luks insaat yapan bir firmaya satıyor ...he sorarsanız arkadas gore kuzeni hic pisman degilmis 500 k ya razıyken 2.750 k almıs ..yani sonucta iyi yerden alınan bir arsa kadar hicbirseyin getirisi olmaz ...fikirtepe buna ornektir 1000 m2 ye 8-10 daire alan tanıdıklarım oldu kentsel donusumden ..1.5 milyon desen 10 daire 15 milyon tl eder ..bircogu sattı simdi bankada parasıyla kral gibi herifler .
    Biz alsak devlet kamulaştırır... bu işler şansta önemli...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Vakıfbank Özel Bankacılık, aradı bugün +500K için 26 teklif etti. Bu oran çok düşük, piyasa 29,5-30,5 arası deyince; cuma günü 29,75 vardı bugün yok dedi. Talimat mı geldi size dedim, banka hazinesinin verdiği oranlar bunlar dedi. O/N ne verirsiniz deyince 24, dedi benim zaten 25,5 tan bağlı deyince 25 versek gelmez misiniz dedi. Ben de gelmem dedim
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 397/1030 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •